Навушники AKG K612 Pro Black (2458X00100)

Навушники AKG K612 Pro Black (2458X00100)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 6862
6 862 грн.

  • Виробник: AKG
  • Модель: 2458X00100
  • Код товару: 287548

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Підключення : дротове
Інтерфейс підключення : Jack 3.5 мм
Час зарядки : нет
Час роботи розмова/очікування : нет
Довжина шнуру, м : 3 м

Cхожі товари

Упродовж півстоліття компанія AKG створює професійне звукове обладнання. Величезний досвід, фірмові технології і знання точних нюансів конструкції втілені в навушниках AKG.

Навушники AKG K612 PRO розроблені в конструкторському бюро компанії, що розташовується у Відні. Ця модель має всі головні "родинні" переваги професійних навушників AKG. Зокрема, у навушниках AKG K612 PRO використовується двошарова мембрана змінної товщини, виконана за технологією Varimotion, яка передбачає відтворення звуку різної частоти різними її ділянками. Висока чутливість AKG K612 PRO зумовлена застосуванням неодимової магнітної системи в поєднанні зі звуковою котушкою, яка намотана пласким проводом. Унаслідок, за порівняно великого імпедансу (опору), властивому професійним моделям, навушники якісно працюють і з малопотужними пересувними джерелами аудіосигналу.

Повітропроникні велюрові амбушури в AKG K612 PRO повністю охоплюють вухо. Конструкція — перевірена та вже традиційна для найкращих професійних моделей AKG. Наголов’я складається з пружних металевих дуг і шкіряної перетинки на заклепках. Воно створено для підвищеного комфорту під час роботи в студії, доповненого невеликою вагою всієї конструкції. Природно, що такий рівень комфорту не буде зайвим і у звичайних умовах. Водночас конструкція дає змогу автоматично підстроювати розмір навушників безпосередньо в момент одягання — і більше не випробовувати жодного дискомфорту.

Триметровий кабель із 99.99 % міді під’єднується AKG K612 PRO до стандартного штекера miniXLR, а для з’єднання з джерелом аудіосигналу призначений позолочений 3.5 мм роз’єм міні-джек. Варіант із 6.5 мм конектором забезпечений наявністю в комплекті позолоченого адаптера з нарізною фіксацією.

AKG K612 PRO здатні відтворювати звуки на частотах, які перебувають далеко за межами можливостей людського слуху, маючи практично дворазовий запас на верхньому частотному діапазоні. Це дає змогу відтворити нечутні, але важливі для повного відчуття вищої гармоніки, створюючи максимально достовірну й "повітряну" звукову сцену. Навушники максимально точно відпрацьовують весь чутний діапазон і здатні подарувати справжнє задоволення як професіоналу, так і меломанові.
Общие
Підключення
дротове
Інтерфейс підключення
Jack 3.5 мм
Час зарядки
нет
Час роботи розмова/очікування
нет
Довжина шнуру, м
3 м
Кількість jack (ів)
1
Кількість PIN (контактів)
3
Конструкція
накладные
Конструкція мікрофона
без микрофона
Призначення
для ноутбука, для телефону
Живлення
через интерфейсный разъем
Розміри
нет данных
Опір навушників
120 Ом
Тип кріплення
наголов'я
Тип напрямку
студійні (моніторні)
Колір
черный
Частотний діапазон
12 - 39 800 Гц, нет данных
Чутливість
101 дБ, нет данных
Чутливість мікрофона
101 дБ
Вага
238 г
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами