Навушники AKG K92 Black (3169H00030)

Навушники AKG K92 Black (3169H00030)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 2087
2 087 грн.

  • Виробник: AKG
  • Модель: 3169H00030
  • Код товару: 283295

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Підключення : дротове
Інтерфейс підключення : Jack 3.5 мм
Час зарядки : нет
Час роботи розмова/очікування : нет
Довжина шнуру, м : 3 м

Протягом понад півстоліття компанія AKG створює професійне звукове обладнання. Величезний досвід, фірмові технології і знання точних нюансів конструкції втілені в навушниках AKG.

Студійні навушники AKG K92 розраховані на професійне застосування. Це передбачає зручність при тривалому використанні, довговічність конструкції і високу точність відтворення звуку. Модель виконана в закритому дизайні і має чудові технічні характеристики. 40-мм драйвери (динаміки) дозволяють насолоджуватися потужним і якісним звучанням.

Фірмове наголов'я зручно і забезпечує автоматичне налаштування розміру навушників. Чашки навушників мають поворотний механізм для правильного розташування щодо вуха. Великі м'які амбушюри обтягнуті спеціальною синтетичною шкірою і наповнені акустичним поролоном, який забезпечує відмінну звукоізоляцію. При цьому, вага AKG K92 - всього лише 200 г. Все це створює справжній комфорт при використанні протягом багатьох годин.

Розробка AKG K92, крім відмінного дизайну і просунутих технічних характеристик, передбачала, зокрема, розширені стрес-тести всієї конструкції: падіння з висоти, роботу на максимальній гучності, багаторазовий вигин кабелю. Навушники здатні витримати без проблем багато позаштатних ситуацій.

Весь звуковий діапазон AKG K92 відтворюється максимально точно і якісно. Навушники легко передають насичені і глибокі баси. Поєднання відмінної чутливості і низького імпенданс, дозволяє AKG K92 нормально взаємодіяти не тільки зі стаціонарними, але і з мобільними пристроями.

Навушники обладнані міцним і гнучким кабелем довжиною 3 м зі стандартним роз'ємом 3.5 мм. Перехідник, що йде в комплекті, розширює можливість підключення навушників, дозволяє підключатися до пристроїв з входом 6.3 міліметра. Обидва коннектора зроблені позолоченими для забезпечення надійного і постійного контакту.

Крім відмінних технічних характеристик, зручності, довговічності і якісного звуку, AKG K92 мають стильний і неординарний дизайн. Модель виконана в чорно-золотому кольорі, всім виглядом підкреслюючи приналежність до продукції серйозного професійного бренду.

Общие
Підключення
дротове
Інтерфейс підключення
Jack 3.5 мм
Час зарядки
нет
Час роботи розмова/очікування
нет
Довжина шнуру, м
3 м
Кількість jack (ів)
1
Кількість PIN (контактів)
3
Конструкція
накладные
Конструкція мікрофона
без микрофона
Призначення
для ноутбука, для телефону
Живлення
через интерфейсный разъем
Розміри
нет данных
Опір навушників
32 Ом
Тип кріплення
наголов'я
Тип напрямку
студійні (моніторні)
Колір
черный
Частотний діапазон
16 - 22 000 Гц, нет
Чутливість
113 дБ, нет
Чутливість мікрофона
113 дБ
Вага
200 г
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами