Миша Trust Verto Ergonomic (22885)

Миша Trust Verto Ergonomic (22885)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 529
+ 10 грн. на бонусний рахунок
529 грн.

  • Виробник: Trust
  • Модель: 22885
  • Код товару: 217452

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Тип підключення : дротовий
Інтерфейс підключення : USB
Колесо прокрутки : есть
Кількість кнопок : 6
Назначение : для комп'ютера

Мишка Trust Verto Ergonomic (22885)

Дозволяє працювати протягом тривалого часу, попереджаючи травми руки і кисті. Зручний упор для великого пальця і ​​гумове покриття забезпечують надійне захоплення. Кнопка вибору швидкості (1000/1600 точок на дюйм). Дві кнопки під великий палець для переходу між сторінками в браузері. Стильна світлодіодна блакитне підсвічування.

Природність в роботі. Ергономічна миша Trust Verto забезпечує зручність, що дозволяє вам працювати годинами. Вона розроблена таким чином, щоб зменшити ризик розтягування руки і зап'ястя і забезпечити максимальний комфорт протягом довгих робочих днів. Під час роботи з мишею ваша рука буде залишатися в природному положенні. 

Виберіть оптимальний контроль і зручність! Завдяки ергономічній конструкції і зручною опорі для великого пальця ви можете працювати або вчитися годинами без зайвих зусиль будинку або на роботі. За рахунок вертикальної конфігурації ваше передпліччя і зап'ястя приймають природне положення, що призводить до розслаблення м'язів кисті, зап'ястя і руки. Гумове покриття цієї миші гарантує надійне захоплення протягом більш тривалого часу роботи.

Точне управління. Хто сказав, що ергономіка - це нудно? Просто підключіть миша, і ви отримаєте доступ до оптичного датчика з роздільною здатністю 1000/1600 точок на дюйм, який забезпечить точне управління. Вибирайте показник роздільної здатності (кількість точок на дюйм) за допомогою спеціальної кнопки або швидко переходите між різними веб-сторінками, використовуючи дві кнопки для великого пальця. Підключайте і працюйте. Підключіть миша Verto за допомогою USB-кабелю довжиною 1,5 м - і ви отримаєте можливість миттєво почати роботу.

Общие
Тип підключення
дротовий
Інтерфейс підключення
USB
Колесо прокрутки
есть
Кількість кнопок
6
Назначение
для комп'ютера
Особенности
Вертикальні, підсвічування
Живлення
Через интерфейсный разъем
Розмір
120 х 75 х 63 мм
Роздільна здатність
Роздільна здатність (min): 1000 dpi, 1600 dpi
Тип сенсора
оптический
Колір
черный
Вага
89 г
Довжина кабелю
1.5 м
Гарантія
24 міс.
Підключення
дротове
Зарядний пристрій
Немає

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами