Роутер Ruijie RG-EG2100-P v2

Роутер Ruijie RG-EG2100-P v2

У наявності
Рейтинг:

У наявності 10989
+ 76 грн. на бонусний рахунок
10 989 грн.

  • Виробник: Ruijie
  • Модель: RG-EG2100-P v2
  • Код товару: 334357

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діапазон частот : не визначено
Кількість портів LAN : 7
Підтримка MESH : не визначено
Оперативна пам'ять : 512 мб
Режими роботи : провідний маршрутизатор
Серія пристроїв EasyGate (EG) від Ruijie – це уніфіковані шлюзи безпеки з хмарним керуванням. Пристрої побудовані на апаратній архітектурі MIPS та підтримують безліч корисних функцій, включаючи NAT, балансування навантаження WAN, інтелектуальне управління потоком, візуалізацію VPN, аналіз трафіку тощо.

Пристрої EG можуть використовуватися як інтернет-шлюзи в готелях, торгових центрах, університетах, лікарнях, корпоративних мережах та забезпечувати якісну роботу та управління точками доступу, IP-камерами тощо. Технічні характеристики RG-EG2100-P V2 – маршрутизатор Smart Access «все-в-одному» з 8 портами 1000BASE-T, з яких 7 підтримують живлення PoE/PoE+.

Пристрій підтримує 2 WAN порти, що дозволяє підключатися одночасно до двох провайдерів та мати резервне джерело Інтернет-з'єднання. Працює шлюз на багатоядерному MIPS процесорі з 512 МБ оперативної пам'яті та має 4GB EMMC пам'яті для зберігання даних. Особливості Шлюз має спрощене налаштування VPN, яке зможе виконати будь-хто. Крім того, користувачі можуть переглянути та проконтролювати трафік у тунелі VPN завдяки функції візуалізації VPN.

Маршрутизатор можна використовувати з хмарною службою Ruijie Cloud, яка дає змогу керувати всіма шлюзами безпеки. Не потрібно встановлювати обладнання або сервер у приміщенні клієнта. Моніторити пристрої, змінювати конфігурацію та керувати прошивкою можна централізовано з будь-якого місця.
Общие
Діапазон частот
не визначено
Кількість портів LAN
7
Підтримка MESH
не визначено
Оперативна пам'ять
512 мб
Режими роботи
провідний маршрутизатор
Вага (г)
2000 г
Висота (мм)
Висота: 43.6 мм
Глибина (мм)
Глибина: 200 мм
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами