Пылесос Katun для тонера, 3М (11737710)

Пылесос Katun для тонера, 3М (11737710)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 15996
+ 291 грн. на бонусний рахунок
15 996 грн.

  • Виробник: Katun
  • Модель: 11737710
  • Код товару: 150534

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Совместимость : універсальний
Гарантія : Від виробника
Компанія 3М - відомий постачальник технічних новинок на світовий ринок, сьогодні пропонує унікальне рішення для російських IT-компаній, що займаються регенерацією картриджів - спеціальні пилососи для догляду за оргтехнікою 3М Katun (11737710).

Пряме призначення пилососів для оргтехніки - це, безумовно, очищення принтерів, копірів, факсів та іншої техніки від частинок тонера (барвника) і пилу навколишнього середовища. Ці функції пилососа важливі для компаній, що спеціалізуються на ремонті та обслуговуванні копіювальної та офісної техніки. 

Завдяки унікальному фільтру компанії 3М, пилососи Standart Vacuum Cleaner володіють здатністю затримувати частинки тонера, в той час як при використанні звичайного, "побутового" пилососа частинки тонера проходять крізь фільтраційну систему, що виключає їх використання для обладнання, оскільки зводить нанівець всі зусилля по очищенню. 

Для техніки, особливо чутливої до электророзряду, був спеціально розроблений 3M Electronic Vacuum Cleaner. Його компоненти володіють антистатичними властивостями. Так, наприклад, якщо поверхня друкованої плати нічим не закрита, її очищення можливе тільки з застосуванням подібного "електронного" пилососа. Інакше, рухомі частинки в патрубку звичайного пилососа призведуть до накопичення статичної електрики на його частинах, і такі спроби очищення можуть закінчитися дорогим ремонтом. 

Регенерація картриджа, по суті - очищення картриджа від залишків старого тонера, і його повторне заповнення, дозволяє використовувати картридж вдруге. Вартість відновленого картриджа становить 40% - 50% від вартості нового, а відновлювати їх можна багаторазово. Повторна заправка і повна регенерація картриджа заощадять від 30% до 50% коштів, що витрачаються на друк і копіювання. Це значно скорочує витрати великих компаній, що мають великий парк офісного обладнання.
Общие
Совместимость
універсальний
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами