Мультиварка Tefal RK812B32

Мультиварка Tefal RK812B32

У наявності
Рейтинг:

У наявності 5222
5 222 грн.

  • Виробник: TEFAL
  • Модель: RK812B32
  • Код товару: 282866

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Габариты : 320 х 310 х 420 мм
Тип : мультиварка
Гарантія : 24 міс.
Количество программ : 45
Мощность : 750 Вт

Унікальні можливості
Мультиварка Tefal RK812B32 поєднує в собі функції сучасного пристрою, який дозволяє автоматизувати процес готування, з тепловою обробкою за типом традиційної печі. Сферична чаша забезпечує рівномірний всебічний нагрів страви за рахунок 3D-конвекції повітря навколо її поверхні. Такого смаку страв в мультиварці іншого типу не вийде!

Міцна чаша
Чаша мультиварки Tefal RK812B32 являє собою багатошарову конструкцію, кожен з яких відповідає за своє завдання. Тому в результаті вийшла зручна ємність з міцним антипригарним покриттям і хорошим розсіюванням тепла. Чаша швидко нагрівається до потрібної температури і добре акумулює тепло, щоб продукт готувалися швидше і економніше. А після готування її дуже легко вимити, адже всередині гладка поверхня і немає кутів.

Інтелектуальний режим приготування
При виборі автоматичної програми мультиварка Tefal RK812B32 самостійно в процесі готування змінює налаштування температури на кожному етапі. За рахунок роботи системи Fuzzy Logic ви можете розраховувати на ідеальний результат при варінні рису, круп і плову. Блюдо буде ідеально готовим, розсипчастим і смачним.

Набір програм
Мультиварка Tefal RK812B32 має 45 режимів приготування. Таке різноманіття дозволить вам швидко підібрати оптимальний набір характеристик для улюбленої страви. При цьому в багатьох програмах параметри можна коригувати відповідно до ваших потреб. Доступний окремий ручний режим, в якому ви можете взяти на себе роль шеф-кухаря і самостійно встановити всі показники. Цей спосіб підійде для досвідчених користувачів, які хочуть отримати свій унікальний результат.

Общие
Габариты
320 х 310 х 420 мм
Тип
мультиварка
Гарантія
24 міс.
Количество программ
45
Мощность
750 Вт
Объем чаши
5 л
Особенности
внутрішню ємність можна мити в посудомийній машині, знімна чаша, регулювання часу приготування, шнур від'єднується
Типы программ
випічка, дитяче меню, жарка, йогурт, плов, рис, суп, тушкування
Дисплей
так
Тип внутреннего покрытия
антипригарне
Цвет
серебристый
Управление
сенсорне

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами