Навушники Apple AirPods (3rd generation) with Lightning Charging Case (MPNY3TY/A)

Навушники Apple AirPods (3rd generation) with Lightning Charging Case (MPNY3TY/A)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 8306
+ 109 грн. на бонусний рахунок
8 306 грн.

  • Виробник: Apple
  • Модель: MPNY3TY/A
  • Код товару: 307930

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Конструкція навушників : Вкладиші
Акустичне оформлення : Напіввідкриті
Підключення : бездротове
Інтерфейс підключення : Bluetooth
Тип навушників : Hi-Fi/High-End, TWS (True Wireless Stereo)

Просто дивовижні враження.
Коли ви прослуховуєте музику чи переглядаєте фільми й серіали, просторове аудіо з функцією динамічного відстеження рухів голови відкриває нові простори звуку. Ви нібито опиняєтеся в справжньому концертному залі чи кінотеатрі.

Виконується вперше.
Тільки для вас. Адаптивний еквалайзер автоматично налаштовує звук відповідно до форми вуха. Внутрішні мікрофони аналізують те, що ви чуєте. Після цього нижні й середні частоти коригуються в реальному часі — персона­лізовано під вас, щоб ви почули кожну ноту кожного треку.

Найвищий рівень найнижчих звуків.
Динамічний драйвер від Apple використовує спеціальний підсилювач, щоб відтворювати музику в усіх деталях. Ви почуєте повний спектр — від глибо­ких насичених басів до чистих високих нот.

Вітер не перешкода.
Внутрішні мікрофони в кожному навушнику вкриті спеціальною акустичною сіткою. Це допомагає знизити шум від вітру під час викликів, щоб ваш голос був гучним і чітким для співроз­мовників.

Так, ви чуєте це вперше.
Розмови в HD-якості для FaceTime. Новий кодек AAC-ELD для обробки голосу забезпечує високу якість звуку під час викликів FaceTime. А просторове аудіо робить групові виклики FaceTime більш схожими на спілкування наживо.

Стильний вигляд, від вуха до вуха.
Нові AirPods надзвичайно стильні: ніжка тепер коротша, а форма оптимізована для висо­коякісного звучання. Неповторний дизайн.

Майстерний контроль.
Завдяки датчику натискання керувати аудіо ще простіше. Починайте та зупиняйте відтворення, перемикайте треки, приймайте й завершуйте виклики. Усе майстерно.

Маленька електростанція.
Футляр дуже зручно заряджати без дротів за допомогою зарядного пристрою MagSafe. Повністю заряджений футляр дає навушникам працювати до 30 годин. А коли AirPods розряд­жені, їм потрібно лише 5 хвилин у футлярі — й можна знову слухати музику близько години.

Ні краплі занепокоєння.
Навушники AirPods і зарядний футляр MagSafe добре захищені від поту й води (індекс захисту IPX4). Саме тому їх можна вико­рис­то­вувати в дощ і під час інтенсивних тренувань.

Миттєве підключення.
Розташуйте AirPods поруч з iPhone або iPad і натисніть «З’єднати», щоб об’єднати навушники в пару з усіма пристроями вашого облікового запису iCloud. Якщо ви слухаєте музику на Mac, а вам телефонують на iPhone, навушники автоматич­но підключаться до смартфона.

Знають, коли грати.
Удосконалений датчик контакту зі шкірою визначає, навушники перебувають у вухах чи на іншій поверхні. Тому аудіо відтво­рю­ється, коли ви корис­туєтеся AirPods, і призупиняється, якщо навушники лежать у кишені або на столі.

Удосконалений додаток «Локатор».
Відстежуйте свої AirPods за допомогою додатка «Локатор». Дізнавайтеся їхнє розташування на карті, налаштовуйте пові­домлення на випадок, якщо навушники опиняться поза радіусом прийому сигналу Bluetooth, або відтво­рюйте звук, щоб знайти їх.

Спільне аудіо.
Слухайте музику або дивіться серіал удвох — через дві пари навушників AirPods. Просто піднесіть другі навушники до iPhone, iPad або Apple TV, який відтворює контент, і вони миттєво підключаться.

Общие
Конструкція навушників
Вкладиші
Акустичне оформлення
Напіввідкриті
Підключення
бездротове
Інтерфейс підключення
Bluetooth
Тип навушників
Hi-Fi/High-End, TWS (True Wireless Stereo)
Активне шумозаглушення
є
Материал амбушюр
силікон
Опір навушників
16 Ом
Частотний діапазон динаміків
20 - 20000 Гц
Особливості
apple-сумісність, з вологозахистом
Версія Bluetooth
5.0
Наявність мікрофону
з мікрофоном
Кількість jack(ів)
1
Конструкція мікрофона
вбудований у корпус
Чутливість мікрофона, дБ
95 дБ
Час роботи від акумулятора
6 год
Підтримка звуку
2.0
Призначення
для ноутбука, для телефону
Рік випуску
2022
Колір
белый
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами