Навушники AKG K702 Black (2458X00190)

Навушники AKG K702 Black (2458X00190)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 6634
6 634 грн.

  • Виробник: AKG
  • Модель: 2458X00190
  • Код товару: 287549

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Підключення : дротове
Тип пристрою : навушники
Інтерфейс підключення : Jack 3.5 мм
Час зарядки : нет
Час роботи розмова/очікування : нет

Cхожі товари

Упродовж півстоліття компанія AKG створює професійне звукове обладнання. Величезний досвід, фірмові технології і знання точних нюансів конструкції втілені в навушниках AKG.

Про навушники AKG K702 розробник говорить: "Використання передових технологій — не самоціль, а спосіб поліпшення музики". AKG K702 є результатом 60 років досліджень і розробок компанії, присвячених створенню ідеальних навушників. У них застосована технологія звукової котушки з пласким проводом для створення надзвичайно точного звукового образу. Двошарова запатентована діафрагма Varimotion забезпечує точне відпрацювання високих і низьких частот у широкому динамічному діапазоні з чудовою роздільною здатністю. Неодимова магнітна система підвищує чутливість і мінімізує спотворення. Усі навушники AKG K702 індивідуально протестовані та пронумеровані.

Модель отримала один із найпоширеніших варіантів класичного дизайну, який AKG удосконалює для своїх професійних навушників уже багато років. М’яка перекладка з натуральної шкіри зі спеціальним механізмом позиціонування забезпечує точну відповідність наголов’я AKG K702 індивідуальним особливостям слухача. Амбушури «3D-Form» створюють ідеальний комфорт під час тривалого використання навушників, формуючи рівномірний тиск на всій площі дотику.

Поєднання середнього значення імпедансу (опору) з високою чутливістю дає змогу навушникам AKG K702 майже однаково добре взаємодіяти як з потужними стаціонарними джерелами звукового сигналу, так і з малопотужними мобільними. Навушники укомплектовані високоефективним одностороннім кабелем із 99.99 % безкисневої міді, який оснащений професійним конектором 6.5 мм (адаптер). Можливість заміни кабелю, який з’єднується з AKG K702 роз’ємом miniXLR, реально збільшує термін служби навушників.

Ширина смуги пропускання AKG K702 приблизно вдвічі перевищує можливості людського слуху. Модель забезпечує високу деталізацію в повнодіапазонному, точному звуковідтворенні. AKG K702 здатні задовольнити найвищі запити як професіоналів, так і любителів якісного звуку.
Общие
Підключення
дротове
Тип пристрою
навушники
Інтерфейс підключення
Jack 3.5 мм
Час зарядки
нет
Час роботи розмова/очікування
нет
Довжина шнуру, м
3 м
Кількість jack (ів)
1
Кількість PIN (контактів)
3
Конструкція
накладные
Конструкція мікрофона
без микрофона
Максимальна відтворювана частота
39.8 кГц
Мінімальна відтворювана частота
10 Гц
Призначення
для комп'ютера, для плеєра, для телефону
Живлення
через интерфейсный разъем
Розміри
нет данных
Опір навушників
62 Ом
Тип кріплення
наголов'я
Тип напрямку
Hi-Fi/High-End, студійні (моніторні)
Колір
черный
Частотний діапазон
10 - 39 800 Гц, нет
Чутливість
105 дБ, нет
Чутливість мікрофона
105 дБ
Вага
235 г
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами