Миша Defender Forced GM-020L Black (52020)

Миша Defender Forced GM-020L Black (52020)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 245
245 грн.

  • Виробник: Defender
  • Модель: 52020
  • Код товару: 229340

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Тип підключення : дротовий
Інтерфейс підключення : USB
Колесо прокрутки : есть
Кількість кнопок : 5+1
Назначение : для комп'ютера
Зовнішній вигляд
Пристрій отримав класичні форми і зручний хват для руки. Корпус мишки виконаний з якісного пластика з прогумованим покриттям, який надає приємні відчуття на дотик.
Підсвічування, в основному, отримала верхня частину пристрою. Також підсвічуються додаткові кнопки управління, що розташувалися на одній з бічних граней. На верхній частині влаштувалися всі основні кнопки управління, які "розрізає" прогумоване колесо прокрутки. Трохи вище знаходиться кнопка перемикання DPi і підсвічується логотип.
На бічних гранях присутнє невелике заглиблення, за рахунок чого користувач отримує кращий хват, щоб не упустити мишку з руки в найвідповідальніший момент. На нижній частині пристрою влаштувалися чотири ніжки. По центру розташувався оптичний сенсор. Пристрій може похвалитися високоміцним кабелем, в тканій оплітці синього кольору і позолоченим USB-коннектором.
Функціонал і налаштування
Почнемо з того, що Defender Forced GM-020L отримав програмне забезпечення, що дозволяє зробити певні настройки. Маніпулювати підсвічуванням, на жаль, можливості немає, але переливчасте підсвічування ефектно виглядає як в темряві, так і на світлі. За перемикання відповідає кнопка DPi на яку встановлено чотири режими: 800/1800/2400/3200 dpi. А ще ми отримуємо 5 програмованих кнопок, на які можна призначити різні функції, або створені макроси. ПО дуже просте і буде зрозумілим навіть самим недосвідченим користувачам. Слід зазначити, що дана мишка призначена не тільки для геймерів, адже на клавіші можна встановити мультимедійні функції, або функції управління браузером, що дуже зручно.



Общие
Тип підключення
дротовий
Інтерфейс підключення
USB
Колесо прокрутки
есть
Кількість кнопок
5+1
Назначение
для комп'ютера
Особенности
Геймерські, з макросами, килимок у комплекті, підсвічування, програмовані кнопки
Живлення
Через интерфейсный разъем
Радіус дії
-
Розмір
110 x 50 x 35 мм
Роздільна здатність
3200 dpi, Роздільна здатність (min): 800 dpi
Тип сенсора
оптический
Колір
черный
Вага
130 г
Довжина кабелю
1.5 м
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами