USB-хаб Vention USB3.1 Type-C to HDMI/VGA/USB-C/USB3.0x3/RJ45/SD/T (THTHC)

USB-хаб Vention USB3.1 Type-C to HDMI/VGA/USB-C/USB3.0x3/RJ45/SD/T (THTHC)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 2491
2 491 грн.

  • Виробник: Vention
  • Модель: THTHC
  • Код товару: 327817

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
інтерфейси : 1х RJ45, 2xUSB 3.0
Живлення : не визначено
Тип : внешний
Гарантія : 12 міс.

Багатофункціональна USB-C док-станція 11-in-1 Vention THTHC здатна значно розширити можливості вашого ПК, ноутбука чи смартфона. Підключайте ноутбук до телевізора через інтерфейс HDMI та відтворюйте зображення з роздільною здатністю до 4K UHD. Беріть док-станцію на бізнес-конференції та демонструйте презентації через проектор – у цьому допоможе інтерфейс VGA.

З’єднюйтесь з локальною мережею через порт Gigabit Ethernet та ефективно працюйте в офісі, грайте в ігри, дивіться фільми.

Три порти USВ Type-A дозволяють підключити необхідне для роботи обладнання, таке як комп’ютерна миша, клавіатура, принтер, флешка та інші USВ пристрої. Два порти USВ 3.0 підтримують швидкість обміну даними до 5 Гб/с

Док-станція Vention THTHC також оснащена двома портами USB Type-C, один з яких здійснює зарядження підключеного пристрою з максимальною потужністю 100 Вт. Ви зможете зарядити MacBook Pro до 100% за 1,5 години.

Слоти для читання SD/TF карт забезпечують передачу відео, фотографій та аудіофайлів.

Використовуйте аудіопорт 3,5 мм для підключення навушників чи колонок та насолоджуйтесь улюбленою музикою.
Кожна функція док-станції контролюється незалежним чіпом, що забезпечує її високу продуктивність та надійність.

Док-станція Vention THTHC також може використовуватися в якості підставки для ноутбука, кут нахилу 7 градусів сприятиме кращій циркуляції повітря та охолодженню ноутбука. Корпус док-станції виготовлений з алюмінієвого сплаву, який ефективно відводить тепло з її внутрішніх компонентів та запобігає її нагріванню навіть при максимальних навантаженнях.

Док-станція Vention THTHC підтримує функцію Plug and Play. Для початку роботи вам не доведеться встановлювати додаткові драйвери - просто підключайтесь до комп’ютера і працюйте. Док-станція сумісна з операційними системами Windows 11/10/8/7/Vista/XP, Linux, iOS, Android OS та Mac OS.

Общие
інтерфейси
1х RJ45, 2xUSB 3.0
Живлення
не визначено
Тип
внешний
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами