Акустична система Pixus Bar

Акустична система Pixus Bar

У наявності
Рейтинг:

У наявності 949
949 грн.

  • Виробник: Pixus
  • Модель: Pixus Bar
  • Код товару: 334587

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Підключення : не визначено
Живлення : не визначено
Формат акустики : портативна
Потужність колонок, Вт : 11 - 20 Вт, 15 Вт
FM-приймач : ні
IPX6 — РЕАЛЬНИЙ ЗАХИСТ ВІД ВОДИ!
Компактний розмір із функціональним дизайном в поєднанні з надійним захистом від води – це все нова Bluetooth колонка Pixus BAR! Портативна колонка Pixus BAR має захист від води по стандарту IPX6. Даний стандарт забезпечує надійний захист від дощу, або потужних струменів води з будь-якого напрямку. Компактний розмір, якісний звук та захист IPX6 робить колонку Pixus BAR дійсно універсальною акустикою, яка рівномірно підходить як для домашнього використання, так і для відпочинку на природі під улюблену музику!

ДО 15 ГОДИН УЛЮБЛЕНОЇ МУЗИКИ
Колонка Pixus BAR має чудово збалансовані низькі та високі частоти, що забезпечує якісне відтворення ваших улюблених треків. Ще однією перевагою компактної колонки BAR є об’ємний акумулятор ємністю у 2500 мАг: на одному повному заряді колонка BAR подарує вам аж до 15 годин якісного звуку! Bluetooth колонка Pixus BAR – насолоджуйтеся якісним звуком багато годин поспіль!

ПОТУЖНИЙ ЗВУК
Незважаючи на свій компактний розмір в 9.6 х 11.3 см колонка Pixus BAR має динамік потужністю аж 15 Вт! Разом з Pixus BAR ви отримаєте гучний, об’ємний, та що не менш важливо, чистий, без рипінь та шумів, ЯКІСНИЙ ЗВУК! Pixus BAR – музичний звір у вашій кишені.
Також, завдяки Pixus BAR, ви можете підсилити або покращити звук з комп’ютера або іншого девайсу приєднавши колонку через AUX кабель, що йде в комплекті!

НОВИЙ BLUETOOTH 5.3, ШВИДШЕ та КРАЩЕ!
Портативна колонка Pixus BAR обладнана новим Bluetooth чіпом, який підтримує сучасну версію Bluetooth 5.3. Разом з Pixus BAR та Bluetooth 5.3 ви отримаєте: 4-кратний діапазон, і 8-кратний обсяг даних, який можна передавати без затримок і фальстартів та збільшення швидкості роботи удвічі. З’єднання колонки BAR з вашим смартфоном буде відбуватися швидше, затримки звуку та відео при динамічних кадрах в іграх будуть також значно менші, фактично непомітні, в порівнянні з колонками на Bluetooth 5.1 чи 5.0.
Також, з акустикою Pixus BAR, ви зможете легко приймати дзвінки за допомогою функції Hands Free, керувати музикою і звуком, навіть, якщо колонка знаходиться за декілька метрів від вас.

СТИЛЬНЕ RGB СВІТЛО
Колонка Pixus BAR чудово підходить для створення затишної та веселої обстановки вдома. Pixus BAR має яскраве, градієнтне, багаторежимне RGB-підсвічування, яке доповнить вашу улюблену музику і допоможе задати веселий настрій. Щоб змінити колір RGB-підсвічування достатньо один раз натиснути спеціальну кнопку «сонце», натискайте та обирайте свій колір та стиль!

РЕЖИМ TWS! ОБ’ЄДНАЙТЕ ДВІ КОЛОНКИ
Pixus BAR підтримує функцію TWS (бездротова стереопара). Ви легко можете об’єднати дві колонки, перетворивши їх в портативну стереосистему потужністю 30 Вт. Для того, щоб об’єднати колонки, виконайте наступні дії: увімкніть дві колонки, на одній зробіть два коротких натискання на спеціальну кнопку «сонце», дочекайтеся з`єднання, далі відкрийте налаштування Bluetooth та під’єднайте Pixus BAR. Більш детальна інформація знаходиться в комплектній інструкції. Насолоджуйтеся стереозвуком разом з колонками Pixus BAR!
Общие
Підключення
не визначено
Живлення
не визначено
Формат акустики
портативна
Потужність колонок, Вт
11 - 20 Вт, 15 Вт
FM-приймач
ні
Матеріал корпусу
пластик, ткань
Пульт ДУ
ні
Колір
Black
Вага
0.37 кг
Ємність аккумулятору
2500 мАч
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами