Клавіатура Patriot Viper V730 Kailh Brown switches (PV730MBULGM)

Клавіатура Patriot Viper V730 Kailh Brown switches (PV730MBULGM)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 2359
+ 35 грн. на бонусний рахунок
2 359 грн.

  • Виробник: Patriot
  • Модель: PV730MBULGM
  • Код товару: 341059

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Підключення : дротове
Інтерфейс підключення : USB
Габарити (клавіатура) : 458 х 220 х 44 мм
Підсвітка (клавіатура) : є
Тип клавіш (клавіатура) : механічний
Клавіатура Patriot Viper V730 Kailh Brown switches (PV730MBULGM) - механічна ігрова клавіатура, яка ідеально підходить для звичайного і початкового рівня. Перемикачі Kailh Brown забезпечують плавний, швидкий, лінійний відгук, що дає вам тактичну перевагу над противниками.

Завдяки 5 профілям підсвічування, вбудованим мультимедійним засобам управління і 6 світлодіодним світловим ефектам, V730 - відмінний варіант для будь-якого гравця. Виріб має 104 клавіші anti-ghosting, жоден ключовий зараз не буде пропущений при редагуванні вашого останнього відео на YouTube або домінуванні в останній грі на ПК.

V730 виконана з якісних матеріалів, має раму з авіаційного алюмінію, а також вбудовану підставку для рук, яка забезпечує комфорт під час гри. Клавіатура сумісна практично з усіма операційними системами Windows, включаючи Windows 10, Mac OS X і вище.

Одна з головних складових комп'ютера, що дозволяє нормально за ним працювати, це клавіатура змінного типу. У стаціонарному варіанті ПК можна легко змінити цей елемент, так як він найчастіше підключається за допомогою USB отвори або Bluetooth сполученням.

Мембранні. Вони мають гнучку конструкцією. При натисканні на клавішу, вона замикає контакти на друкованій платі. Це бюджетний варіант плати, але він не характеризується довговічністю. Мембрана втрачає еластичність, що призводить до поганого натискання клавіш. Відчуття і звук від такого процесу був, але контакти не замкнулися.

Механічні. Це найдавніший вид пристрою, але це не означає, що його принцип роботи застарів. На сьогодні вони вважаються еталонами якості, так як вони дійсно довговічні і можуть витримати близько 50 млн. Натискань. Весь період експлуатації на клавіші комфортно натискати, вони не западають, практично не стираються і самі по собі зручні. Є 4 механізму роботи механічного типу пристрою і відрізняються вони зусиллям натискання, тактильними відчуттями, глибиною входу клавіші і звуком.

Розрізняти прилади можна і за типом введення інформації. Вони бувають з коротким і довгим кроком натискання. Перший тип характеризується високою швидкістю і зручністю набору тексту.
Общие
Підключення
дротове
Інтерфейс підключення
USB
Габарити (клавіатура)
458 х 220 х 44 мм
Підсвітка (клавіатура)
є
Тип клавіш (клавіатура)
механічний
Формат клавіатури
повнорозмірна
Довжина шнура
1.8 м
Кількість клавіш
104
Призначення
для ПК
Особливості
підставка для рук
Розкладка клавіатури
англійська, російська, українська
Тип
з підсвіткою, ігрова
Вага
1.1 кг
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами