Клавіатура 2E Gaming KG345 RGB 68key USB Transparent

Клавіатура 2E Gaming KG345 RGB 68key USB Transparent

У наявності
Рейтинг:

У наявності 749
+ 14 грн. на бонусний рахунок
749 грн.

  • Виробник: 2E
  • Модель: 2E-KG345TR
  • Код товару: 334560

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Підключення : дротове
Інтерфейс підключення : не визначено
Габарити (клавіатура) : 312 х 103 х 38 мм
Живлення (клавіатура) : через интерфейсный разъем
Підсвітка (клавіатура) : є
Компактна мембранна клавіатура 2E GAMING KG345 – надійна «зброя» для найзапекліших віртуальних боїв. Модель виконана в популярному форматі 65% і вирізняється неабияким дизайном, що вдало підкреслить сучасний стиль геймера. Але KG345 є оптимальним вибором не тільки для затятих гравців, клавіатура однаково зручна і для роботи, навчання, зокрема набору тексту.

10 мільйонів натискань.
Мембранна клавіатура виконана у популярному форматі 65%, має 68 клавіш із ресурсом 10 мільйонів натискань, які миттєво реагують на дії користувача, забезпечуючи комфортну гру або набір тексту. Модель відрізняється м’яким тайпінгом, є українська розкладка. Крім того, передбачено захист від вологи. Клавіатура є сумісною з пристроями, що працюють на базі Windows 11 (і старші версії), Linux, macOS.

Функціональні комбінації.
Завдяки функціональним комбінаціям клавіш можна керувати гучністю, запускати електронну пошту або улюблений браузер для веб-серфінгу, користуватися калькулятором тощо. Конструкцією передбачено 19 клавіш Anti-Ghosting: найскладніші комбінації будуть коректно оброблені програмним забезпеченням, тому геймер зможе продемонструвати всю свою ігрову майстерність.

Магія RGB-підсвічування.
Магія концентрується на кінчиках пальців… У прозорому корпусі клавіатури 2E GAMING KG345 вирують різнокольорові спалахи, що гарантують користувачеві найяскравіші враження від ігрового процесу! Для створення переможної атмосфери можна вибрати один із дев’яти режимів підсвічування RGB та налаштувати яскравість та швидкість зміни кольору. Та й це ще не все: також передбачено підсвічування символів, а не лише міжклавішного простору.

Прорезиненные складные ножки.
Клавиатура изготовлена из прочного ABS-пластика, устойчивость конструкции обеспечивают прорезиненные складные ножки. Кроме того, предусмотрена возможность регулировки аксессуара по высоте (два уровня). KG345 подключается к компьютеру через USB 2.0, длина кабеля составляет 1,8м.
Общие
Підключення
дротове
Інтерфейс підключення
не визначено
Габарити (клавіатура)
312 х 103 х 38 мм
Живлення (клавіатура)
через интерфейсный разъем
Підсвітка (клавіатура)
є
Тип клавіш (клавіатура)
мембранний
Довжина шнура
1.8 м
Додаткові клавіші
нет
Кількість клавіш
68
Радіус дії
-
Цифровий блок
отсутствует
Вага
470 г
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами