ДБЖ Njoy Aster 3K (UPCMCOP930HASCG01B)

ДБЖ Njoy Aster 3K (UPCMCOP930HASCG01B)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 24309
+ 156 грн. на бонусний рахунок
24 309 грн.

  • Виробник: Njoy
  • Модель: UPCMCOP930HASCG01B
  • Код товару: 315724

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Потужність, Вт : 2700 Вт
Акумуляторна батарея : вбудована
Потужність, ВА : 3000 VA
Форма вихідної току : синусоида
Емність батареї : 6V / 9 AH
В епоху екологічного енергоспоживання та енергоефективності ІТ-фахівці прагнуть мінімізувати втрати, забезпечуючи кращу відповідність між інфраструктурою та вимогами навантаження. Наша нова лінійка ДБЖ серії Aster допомагає зменшити складність системи, забезпечуючи при цьому максимальний захист електроживлення. Для цього вона включає за доступною ціною безліч передових технічних параметрів, а також пропонує додаткову зовнішню батарейну шафу. Пристрої потужністю 1 - 3 кВА є однофазними з коефіцієнтом потужності 0,9, високим ККД до 97% і призначені для верхніх комерційних енергетичних додатків. Батарейна шафа розроблена для живлення серії Aster із додатковим короткочасним резервним живленням.

Технологія подвійного перетворення On-line

Нова серія Aster ідеально підходить для комерційних додатків, від мережевих та серверних кімнат до філій та безпечного енергоспоживання, та побудована за топологією on-line з подвійним перетворенням. Така конструкція з високим ступенем готовності, при якій інвертор постійно забезпечує регульовану вихідну потужність, означає, що ДБЖ можна використовувати для захисту обладнання, несприйнятливого до найменших перебоїв напруги або коливань частоти.

Висока ефективність до 97%

ДБЖ серії Aster можуть також працювати у високоефективному екорежимі. Операції подвійного перетворення обходяться, що дозволяє досягти ККД ДБЖ до 97%. Це не тільки знижує енергоспоживання та витрати, але й потребу в охолодженні, оскільки пристрої виділяють менше тепла, що є вкрай важливим для продовження терміну служби ключових компонентів, таких як батареї.

Гнучка конструкція

Aster забезпечує ефективну якість електроенергії та продуктивність при компактних розмірах. Гнучка конструкція дозволяє конфігурувати пристрої для встановлення в стійку (2U) або окремого застосування.
Общие
Потужність, Вт
2700 Вт
Акумуляторна батарея
вбудована
Потужність, ВА
3000 VA
Форма вихідної току
синусоида
Емність батареї
6V / 9 AH
Матеріал корпуса
металл
Вхідна напруга
80-300 В
Вихідна напруга, В
208-240 В
Кількість АКБ
6
РК-дисплей
есть
Час переходу на батарею, мс
0 мс
Напруга батарей, В
-
Потужність активна (діапазон)
2501-5000 Вт
Потужність повна (діапазон)
2000-3000 VA
Вага, кг
26 кг
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами