Гра SONY Assasin's Creed IV Черный флаг, на BD диске (8112653)

Гра SONY Assasin's Creed IV Черный флаг, на BD диске (8112653)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 176
176 грн.

  • Виробник: Sony
  • Модель: 8112653
  • Код товару: 214062

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : Від виробника

Гра SONY Assasin's Creed IV Чорний прапор, на BD диску (8112653)

Ігровий процес Assassin's Creed 4, за словами Ubisoft, базується на перевірених стовпах серії. У нас є відкритий світ з більше 50 локаціями. Едвард зможе застосовувати зброю ассассинов в поєднанні з характерним зброєю епохи. Пересуватися між локаціями можна буде на власному кораблі героя, а також брати участь в морських боях.

В Assassin's Creed 4 зроблений величезний наголос на морські битви, більше 40% сюжету буде відбуватися в морській безодні. У гравця з'явитися свій власний корабель, який можна покращувати, модифікувати і встановлювати на нього різне озброєння. Буде можливість самостійно набирати команду, грабувати судна, йти на абордаж і навіть полювати на китів.

SONY- американська відеоігрової компанія, один з підрозділів корпорації Sony, що спеціалізується на відеоіграх і ігрових приставках. Вона була заснована 16 листопада 1993 року. Логотип був використаний з 1994 року. Sony Interactive Entertainment розробляє відеоігри, Апаратне забезпечення і програмне забезпечення для консолей PlayStation, компанія також видає відеоігри, призначені для її консолей.

Sony Computer Entertainment, Inc. (SCEI) була спільно створена Sony і її дочірньою компанією Sony Music Entertainment Japan в 1993 році для управління підприємствами на ринку обладнання для відеоігор. Оригінальна консоль PlayStation була випущена 3 грудня 1994 року в Японії. [Джерело 2]

Північноамериканські операції компанії Sony Computer Entertainment of America (SCEA) були спочатку створені в травні 1995 року як підрозділ Sony Electronic Publishing. Розташований в Фостер-Сіті, штат Каліфорнія, північноамериканський офіс спочатку очолював Стів Рас.

За кілька місяців до випуску PlayStation на західних ринках операції були реструктуровані: весь маркетинг відеоігор від Sony Imagesoft був складний в SCEA в липні 1995 року, причому більшість постраждалих співробітників були переведені з Санта-Моніки, штат Каліфорнія, в Фостер-Сіті. 7 серпня 1995 року Гонка несподівано пішла у відставку і три дні по тому була названа генеральним директором Spectrum HoloByte. Його замінив ветеран Sony Electronics Мартін хомля. PS консоль була випущена в США 9 вересня 1995 року.

В рамках світової реструктуризації на початку 1997 року SCEA (в даний час Sony Interactive Entertainment America) була відновлена ​​як дочірня компанія SCEI. Запуск другої консолі PS, PlayStation 2 був випущений в Японії 4 березня 2000 року і США 26 жовтня 2000 року. 1 липня 2002 року голова SCEI Шигео Маруяма був замінений головою Тамоцу Іба. Джек Треттон і Філ Харрісон також отримали звання старших віце-президентів SCE.

PlayStation Portable (PSP) стала першим виходом на SCEI на невеликий ринок кишенькових консолей. Його розробка була вперше анонсована на конференції E3 в 2003 році, і вона була офіційно представлена ​​на конференції E3 11 травня 2004 року. Ця система була випущена в Японії 12 грудня 2004 року в Північній Америці 24 березня 2005 року та в Європі і Австралії 1 вересня 2005 року.

Общие
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами