Сканер IRIS IRIScan Desk 5 Pro (459838)

Сканер IRIS IRIScan Desk 5 Pro (459838)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 14434
14 434 грн.

  • Виробник: IRIS
  • Модель: 459838
  • Код товару: 243703

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Тип : документ-сканер
Тип датчика : CIS
Оптична роздільна здатність : 1200х1200
Розрядність кольорового сканування : н.д.
Бітова глибина з відтінками сірого : не визначено

IRIScan Desk 5 Pro — настільний сканер із живленням від USB, сканує ваші книги та документи (контракти, паспорта, креслення, документи та ін.) і записує все на відео. Відкрийте для себе новий спосіб сканування паперових документів завдяки IRIScan Desk. Універсальний і повністю інноваційний, цей настільний сканер камера буде вражати вас щокроку.

Завдяки цьому настільному сканеру-камері скануйте все, що на матовому папері. Від посвідчень особи до архітектурних креслень, він сканує дуже широкий спектр документів, аж до двосторінкового формату A4 (еквівалент A3).

Забудьте про клопоти з копіювальними квитанціями й документами, що підтверджують купівлю, для ваших рахунків. Розташуйте всі свої чеки та квитанції про продажі під IRIScan Desk: він експортує їх у проіндексовані файли, які розділені для оптимального архівування.

Сканування з легкістю паспортів і ідентифікаційних карт завдяки Desk IRIScan. Він автоматично об'єднує передню й задню частину будь-якого офіційного документа та зберігає його у форматі JPG або PDF. З потужністю IRISPowerscan (опція) захоплюйте коди MRZ та експортуйте метадані у файл xls або структурований xml для оптимізації ваших процесів реєстрації!

Дуже швидко скануйте свої візитні картки в пакетному режимі й отримуйте високоякісні файли JPG. Вони обрізані й обрізані точно для найефективнішого сканування всіх ваших візитних карток.

IRIScan Desk 5 Pro напрочуд універсальний. На додаток до сканування він має одночасне записування відео з декількох камер (сканер камери + веб-камера). Поділіться своїми пояснювальними відео, одночасно показуючи свої робочі матеріали для ідеальної взаємодії з вашою аудиторією

Общие
Тип
документ-сканер
Тип датчика
CIS
Оптична роздільна здатність
1200х1200
Розрядність кольорового сканування
н.д.
Бітова глибина з відтінками сірого
не визначено
Інтерфейс
USB
Джерело живлення
USB
Підтримка ОС
Mac OS X 10.10, Mac OS X 10.11, Mac OS X 10.12, Mac OS X 10.13, Mac OS X 10.14, Mac OS X 10.15, Mac OS X 10.9, Windows 10, Windows 7, Windows 8, Windows Vista
Ширина
85 мм
Висота
375 мм
Глибина
270 мм
Вага
0.8 кг
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами