Монітор NEC EA245WMi-2 Black (60004486)

Монітор NEC EA245WMi-2 Black (60004486)

Відсутнє
Рейтинг:

Доступні опції


Відсутнє 15155
15 155 грн.

  • Виробник: NEC
  • Модель: 60004486
  • Код товару: 212354

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діагональ екрану : 24"
Тип матриці : IPS
Роздільна здатність екрану : 1920х1200
Час реакції матриці, мс : 5мс
Кути огляду (гориз./вертик.) : 178/178

Cхожі товари

Монітор NEC EA245WMi-2 Black

24-дюймовий дисплей з ультратонкою рамкою забезпечує ультимативну офісну продуктивність, виконання і якість, а також виконує вимогу перспективного дизайну. Для забезпечення високої продуктивності необхідно приділяти велику увагу охороні здоров'я. Для охорони здоров'я користувача вбудована технологія Low Blue Light Plus фільтрує шкідливий синій колір, а технологія Flicker-Free усуває ефект мерехтіння. Таким чином, забезпечується захист очей користувача, а також реалістичність відтворення кольору незалежно від кута огляду. Панель зі світлодіодним підсвічуванням і технологією AH-IPS підтримує високу яскравість дисплея 300 кд / м² і одночасно скорочує витрати електроенергії.

Дисплей з надвузькою рамкою скорочує площу, яку займає дисплеєм, без компромісів в області розмірів екрану і надає офісу свіжий професійний характер завдяки своєму спокійному і елегантному дизайну.

Перспективний дизайн - кращий за формою і функціональностю дизайн з 3-сторонньою ультратонкою рамкою товщиною 0.8 мм додасть офісу свіжий професійний характер.

Захист ваших очей від перевтоми і пошкодження - Вбудована технологія Low Blue Light Plus фільтрує шкідливий синій колір, а технологія Flicker-Free усуває мерехтіння, таким чином, ваші очі захищаються від появи катаракти і дегенерації жовтої плями без компромісів в області реалістичності відтворення кольорів.

Більш висока продуктивність і покращена робота в багатозадачному режимі

Ергономічний офіс - регулювання по висоті (100 мм), можливість повороту, нахилу і обертання забезпечує зручну установку з урахуванням індивідуальних вимог користувача.

Автоматичне регулювання витрати електроенергії - для скорочення зайвої витрати енергії датчик присутності і датчик зовнішнього освітлення регулюють яскравість дисплея, якщо користувач залишає робоче місце.

Якість зображення бізнес-класу - Сучасна високоефективна панель Advanced High-Performance IPS (AH-IPS) забезпечує найкращі кути огляду, а також значно краще цветовоспроизведение.

NEC - абревіатура, складена з початкових букв англійських слів: Nippon Electric Corporation. Під таким ім'ям існує найбільший в світі японський виробник комп'ютерів, електронної техніки, обладнання для телекомунікацій. Фірма займається створенням рішень для фіксованих і мобільних мереж, корпоративних систем та широкосмугових систем. Зусилля компанії спрямовані на пошуки сучасних рішень в сфері інтернету, напівпровідників, IT.

Общие
Діагональ екрану
24"
Тип матриці
IPS
Роздільна здатність екрану
1920х1200
Час реакції матриці, мс
5мс
Кути огляду (гориз./вертик.)
178/178
Співвідношення сторін
16:10
Інтерфейси і підключення
1 х DisplayPort, 1 х DVI, 1 х HDMI, 1 х USB, 1 х VGA
Контрастність
1000:1, 5 000:1
Яскравість
300 кд/м2
Кріплення на стіну
100x100 мм
Максимальна кількість кольорів
16.7 млн
Підсвітка
WLED
Споживання електроенергії у робочому режимі
18 Вт
Енергоспоживання в режимі очікування
0.3 Вт
Тип монітора
Для програміста, Професійний, Широкоформатний
Частота оновлення екрану
60 Гц
Крок між пікселями, мм
0.27
Вбудовані колонки
2 х 1 Вт
Особливості
USB-концентратор, гніздо для замка Kensington
Колір
чорний
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами