Монітор NEC E271N White (60004633)

Монітор NEC E271N White (60004633)

Відсутнє
Рейтинг:

Доступні опції


Відсутнє 7983
7 983 грн.

  • Виробник: NEC
  • Модель: 60004633
  • Код товару: 206851

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діагональ екрану : 27"
Тип матриці : IPS
Роздільна здатність екрану : 1920x1080
Час реакції матриці, мс : 6
Кути огляду (гориз./вертик.) : 178/178

Cхожі товари

Монітор NEC E271N White (60004633)

Офісна модель з відмінним співвідношенням ціни і якості, чудовою якістю зображення і підвищеною ергономічністю. Монітор 27 "з дуже тонкою рамкою поєднує в собі чудову якість зображення на великому екрані і функціональність для ефективної роботи в офісі. При створенні монітора особливу увагу було приділено ергономічності: вбудована технологія Low Blue Light фільтрує шкідливу для очей синю частину спектру, а технологія Flicker- Free усуває мерехтіння. Завдяки своїй тонкій і елегантною конструкції монітор відмінно вписується в сучасний офісний інтер'єр, пропонуючи підвищену ефективність і якість зображення.

Найкраще співвідношення ціни та якості в лінійці 27 "- якість зображення і матриці аналогічно серії EA, проте завдяки скороченим набору функцій і можливостей підключення дана модель ідеально підходить для щоденної роботи в офісі. Перспективний дизайн - Кращий за формою і функціональності дизайн з 3-сторонньої ультратонкой рамкою товщиною 1 мм додасть офісу свіжий професійний характер. Чорний і білий корпус - виберіть виконання корпусу відповідно до інтер'єру вашого офісу і місцевими рекомендаціями щодо ергономіки.

Захист Ваших очей від перевтоми і пошкодження - Вбудована технологія Low Blue Light фільтрує шкідливий синій колір, а технологія Flicker-Free усуває мерехтіння, таким чином, Ваші очі захищаються від появи катаракти і дегенерації жовтої плями без компромісів в області реалістичності відтворення кольорів. Ваша екологічна і соціальна відповідальність - дисплей з сертифікатом TCO 7 NEC і ENERGY STAR 7 розроблений при дотриманні екологічних норм з мінімальним використанням шкідливих матеріалів, що відповідає постійно зростаючим вимогам щодо застосування екологічно раціональних технологій.

NEC - це абревіатура, складена з початкових букв англійських слів: Nippon Electric Corporation). Під таким ім'ям існує найбільший в світі японський виробник комп'ютерів, електронної техніки, обладнання для телекомунікацій. Офіс компанії розміщений в Токіо. Фірма з'явилася в 1899 році в Токіо, у неї був іноземний партнер - Western Electric Company of Illinois. На початку своєї діяльності NEC створювала телефонне обладнання. Пізніше, в двадцяті роки двадцятого століття, все області комунікацій були охоплені цим потужним виробником.

Фірма займається створенням рішень для фіксованих і мобільних мереж, корпоративних систем та широкосмугових систем. Зусилля компанії спрямовані на пошуки сучасних рішень в сфері інтернету, напівпровідників, IT.

Общие
Діагональ екрану
27"
Тип матриці
IPS
Роздільна здатність екрану
1920x1080
Час реакції матриці, мс
6
Кути огляду (гориз./вертик.)
178/178
Співвідношення сторін
16:9
Інтерфейси і підключення
Display Port, HDMI, VGA
Контрастність
1000:1
Яскравість
250
Покриття
Матова
Технології поліпшення зображення
Flicker Free, Low Blue Light
Тип монітора
Для програміста, Професійний, Широкоформатний
Частота оновлення екрану
75 Гц
Концентратор USB
Немає
Вбудовані колонки
2x1 Вт
Колір
білий
Вага
12 кг
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами