SSD Patriot проти SSD Patriot. Хто кращий ?

  • SSD Patriot проти SSD Patriot. Хто кращий ?

Звичайно, ніхто з покупців не хоче платити більше, якщо є можливість заплатити менше :)
Але ж і виробники не хочуть заробляти менше, якщо є можливість заробити більше.

А що робити нам, як посередникам між покупцями і виробниками? Наша команда тримається принципу: як найбільше проінформувати покупців про товари виробників. Щоб рішення покупки було як найбільш виважене.

А теперь по суті:
Вже давно у нас є у продажу SSD 120GB Patriot Burst PBU120GS25SSDR , який дуже полюбили всі наші постійні клієнти за його супер ціну, якість та швидкість. Але виробник Patriot мабуть вирішив трішки більше заробити начебто на тому самому. А теперь "слідкуйте за руками" :)  Нещодавно ми отримали SSD 120GB Patriot Burst Elite PBE120GS25SSDR. Зовні він віглядає так само як і наш "старий друг". Але чи всі помітили, що у нового SSD тепер у назві є слово Elite, що напевно, повинно свідчити про його гарні якості? А модель відрізняється аж на одну букву. Ми спробували трішки розібратися. І от що виявили. В нашому "старому" SSD , посиляння тут , зазначається швідкість читання/записку 560/540 МБ/сек відповідно. А в новій моделі, посилання тут , зазначено швідкість читання/записку 320/450 МБ/сек!!! Також у "старому" заявлено про викорисатння чіпу Phison.

Кідалово!!! - хтось закричить. Але ж зверніть увагу на різницю у ціні. Новий SSD значно дешевший свого попередника.  От же тепер ви проінформовані та зможете прийняти зважене рішення

Нижче фото нового SSD 120GB Patriot Burst Elite PBE120GS25SSDR та упаковка від SSD 120GB Patriot Burst PBU120GS25SSDR 


26.03.2021 14:01:39
0
3310

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами