Кабель USB (AM/AF) GEMIX 1.8м (удлинитель) Defender (87456)

Кабель USB (AM/AF) GEMIX 1.8м (удлинитель) Defender (87456)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 50
50 грн.

  • Виробник: Defender
  • Модель: 87456
  • Код товару: 209038

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Тип кабель/подовжувач/розгалужувач : не визначено
Довжина : 1.8 м
Роз'єм 1 : USB 2.0 (AM)
Роз'єм 2 : USB 2.0 (AF)
Колір : черный

Дата кабель USB 2.0 AM / AF 1.8m USB02-06 Defender (87456)

Ізоляційне гнучке покриття забезпечує безпечну работу.Кабель оснащений двома роз'ємами, які досить швидко і просто кріпляться до пристроїв. Швидкість передачі даних досягає 480 Мбіт / сек. Він компактний і зручний. Його можна буде при необхідності брати з собою.

USB кабелі набули найширшого розповсюдження через їх простий установки. Вони складаються з двох роз'ємів і мають швидку, в порівнянні з іншими кабелями, установку. Зовнішнє ізоляційне покриття виконано з термопластичного матеріалу. Він одночасно є гарантом безпечної роботи і оберігає внутрішній провід від перегину.

USB кабелю підтримує специфікацію High Speed ​​USB 2.0 - швидкість передачі даних до 480 Мбіт / сек. Кабель призначений для підключення периферійних пристроїв типу мишок, цифрових фотокамер, картридеров і тому подібних пристроїв. Ціна дата кабелю з литими роз'ємами і міцними сполучними портами робить цей кабель номером один серед конкурентів.

Сьогодні під цим брендом виробляється і реалізується безліч різноманітних пристроїв, що значно підвищують рівень комфорту при роботі за комп'ютером. Defender - це один з лідерів ринку комп'ютерних аксесуарів. Відмінною рисою продукції під даним брендом є її чудову якість при порівняно невеликій ціні.

Общие
Тип кабель/подовжувач/розгалужувач
не визначено
Довжина
1.8 м
Роз'єм 1
USB 2.0 (AM)
Роз'єм 2
USB 2.0 (AF)
Колір
черный
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами