Роутер Mikrotik hAP ax

Роутер Mikrotik hAP ax

У наявності
Рейтинг:

У наявності 3874
+ 44 грн. на бонусний рахунок
3 874 грн.

  • Виробник: Mikrotik
  • Модель: C52iG-5HaxD2HaxD-TC
  • Код товару: 313749

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діапазон частот : 5 ГГц
Кількість портів LAN : 4
Швидкість, стандарт Wi-Fi : a, ac, ax, b, g, n
Підтримка MESH : так
USB порт : Немає
Настав час зарядити вашу домашню мережу за допомогою бездротової мережі 6 покоління та нашого останнього доповнення до улюбленої серії hAP. hAP ax2 має все, що може знадобитися в основній домашній точці доступу – і більше! Забудьте про нескінченні огляди та порівняння – це ідеальний пристрій для 99% домівок.

Бездротовий сигнал тепер потужніший, ніж будь-коли. Ось дві основні складові успіху hAP axe: найсучасніше дводіапазонне радіо з подвійним ланцюгом 4–4,5 дБі та стандарт 802.11ax із підтримкою Wave2. Давайте порівняємо його з попереднім поколінням: залежно від ваших загальних налаштувань це означає до 40% вищу швидкість у діапазоні 5 ГГц і до 90% вищу швидкість у спектрі 2,4 ГГц!

Дехто може запитати – навіщо нам взагалі потрібні вищі швидкості бездротового зв’язку? Що ж, незліченну кількість випадків використання раніше було неможливо або важко здійснити. Наприклад, робота з великими мультимедійними файлами через бездротову мережу – без необхідності завантажувати та завантажувати все. У вас справді є час чекати? Беріть сокиру hAP ax? і заощаджуйте більше часу на найважливіші речі в житті!

Сучасний чотирьохядерний процесор із тактовою частотою 864 МГц у поєднанні з солідним ГБ оперативної пам’яті забезпечує потужну потужність, коли справа доходить до важких операцій, таких як складні правила брандмауера, апаратне шифрування IPsec, використання більшої кількості потоків або експериментування з найсучаснішими функціями RouterOS. А завдяки розширеній підтримці шифрування WPA3 ви в безпеці, ніж будь-коли.

Як і попередні моделі, hAP ax2 можна встановити вертикально, горизонтально або навіть на стіні – без шкоди для потужного сигналу.

Оскільки на ринку так багато продуктів і функцій, навіть досвідчений користувач може заплутатися. Тож настав час для простого вибору: ви не помилитесь із hAP AX2 у більшості домівок.
Общие
Діапазон частот
5 ГГц
Кількість портів LAN
4
Швидкість, стандарт Wi-Fi
a, ac, ax, b, g, n
Підтримка MESH
так
USB порт
Немає
Кількість антен
2
Процесор
IPQ-6010
Оперативна пам'ять
1 гб
Режими роботи
Wi-Fi маршрутизатор, точка доступу
Тип антени
вбудовані
Гарантія
12 міс.
Розмір
120 x 101 x 37

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами