Роутер LinkSys WHW0101

Роутер LinkSys WHW0101

У наявності
Рейтинг:

У наявності 3416
+ 39 грн. на бонусний рахунок
3 416 грн.

  • Виробник: LinkSys
  • Модель: WHW0101
  • Код товару: 309295

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діапазон частот : 5 ГГц
Кількість портів LAN : 2
Швидкість, стандарт Wi-Fi : ac (до 1.3 Гбит/c)
Підтримка MESH : так
Кількість антен : 3

На відміну від звичайних маршрутизаторів, яким потрібні спеціальні модулі для розширення покриття, кожен модуль Velop здатний забезпечувати потужний сигнал Wi-Fi в усьому будинку. Система сама організовує і оптимізує свою роботу. Вона знаходить найшвидший доступ до інтернету, щоб створити стабільне покриття Wi-Fi в усіх точках приміщення. Якщо потрібно додатково підвищити швидкість і надійність домашньої мережі, ви можете об'єднати декілька модулів, використовуючи бездротове підключення або Ethernet.

Для цієї гранично простий і потужної системи досить ввести тільки одне ім'я мережі Wi-Fi і пароль, і вона забезпечить безперервне і надійне бездротове покриття. Найсучасніші засоби безпеки дозволяють блокувати контент і припиняти доступ до інтернету на час вечері або виконання домашніх завдань. Система підтримує будь-які швидкісні характеристики і всі типи обладнання, яке надається інтернет-провайдерами. Проста настройка через додаток дозволить вам почати роботу в лічені хвилини.

Потужний сигнал Wi-Fi незалежно від швидкості на вході і типу наданого провайдером обладнання. Автоматична налагодження та оптимізація для стабільної і швидкої роботи Wi-Fi. Автоматичне оновлення програмного забезпечення для модернізації та захисту системи. Просто розмістіть модулі в приміщеннях, задайте ім'я мережі і встановіть пароль в додатку Linksys. Гарний дизайн - пристрої впишуться в будь-який інтер'єр. Можливість блокувати контент і припиняти доступ до мережі на час сімейних заходів.

Общие
Діапазон частот
5 ГГц
Кількість портів LAN
2
Швидкість, стандарт Wi-Fi
ac (до 1.3 Гбит/c)
Підтримка MESH
так
Кількість антен
3
Оперативна пам'ять
256 мб
Режими роботи
Wi-Fi маршрутизатор, провідний маршрутизатор
Вага (г)
910 г
Висота (мм)
Висота: 79 мм
Глибина (мм)
Глибина: 141 мм
Тип антени
вбудовані
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами