Точка доступу MikroTik wAP LTE kit 2024 (wAPR-2nD&EC200A-EU)

Точка доступу MikroTik wAP LTE kit 2024 (wAPR-2nD&EC200A-EU)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 3972
+ 45 грн. на бонусний рахунок
3 972 грн.

  • Виробник: Mikrotik
  • Модель: wAPR-2nD&EC200A-EU
  • Код товару: 340151

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Швидкість, стандарт Wi-Fi : n (до 300 Мбит/с)
Вихідна потужність : 25 dBm
Діапазон частот : 2,4 ГГц
Гарантія : 12 міс.
MikroTik wAP LTE kit (2024) (wAPR-2nD&EC200A-EU) - оновлення класичної погодозахищеної точки доступу, захищеної від погодних умов wAP LTE kit - з новим LTE-модемом, який знижує ціну та підвищує продуктивність! Новаторська ціна: найкраща пропозиція OUTDOOR LTE/WI-FI на ринку, якщо у вас обмежений бюджет.

wAP LTE kit - це мініатюрна погодостійка бездротова точка доступу для встановлення поза домом, у саду, на ґанку або в будь-якому іншому складному місці, де вам потрібне надійне бездротове з'єднання за мінімального бюджету. Вона оснащена Ethernet портом з пасивним PoE-входом, але є й інші способи живлення цієї доступної точки доступу: стандартний роз'єм постійного струму та автомобільна вилка.

Нову ревізію оснащено новим LTE-модемом, який забезпечує поліпшений зв'язок, додано популярну смугу B28 і значно знижено ціну!

wAP LTE kit стійка до атмосферних впливів і може бути закріплена на будь-якій зовнішній стіні зсередини корпусу - для додаткової безпеки та менш помітного кріплення. Нижня частина також може бути закріплена спеціальним антивандальним гвинтом, відкрити який може тільки власник. У задній частині корпусу є отвір, що дає змогу прокласти Ethernet-кабель прямо за пристроєм і через стіну. Таким чином, wAP привертає менше уваги і гармонійно вписується в будь-яку обстановку.
Общие
Швидкість, стандарт Wi-Fi
n (до 300 Мбит/с)
Вихідна потужність
25 dBm
Діапазон частот
2,4 ГГц
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами