Комутатор Mikrotik CRS310-1G-5S-4S+OUT

Комутатор Mikrotik CRS310-1G-5S-4S+OUT

У наявності
Рейтинг:

У наявності 7116
+ 87 грн. на бонусний рахунок
7 116 грн.

  • Виробник: Mikrotik
  • Модель: CRS310-1G-5S-4S+OUT
  • Код товару: 309278

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Кількість портів LAN : 10
Кількість PoE + портів : 1xPoE
Форм-фактор : вулична
Висота (мм) : Висота: 45 мм
Глибина (мм) : Глибина: 166 мм
MikroTik netFiber 9 (CRS310-1G-5S-4S+OUT) - потужний вуличний комутатор з SFP, SFP+ і Gigabit Ethernet. Оснащений одноядерним процесором ARM v7, 256 MB оперативної пам’яті, 5 SFP і 4 SFP+ портами, а також вдосконаленим світч-чипом Marvell, здатним витримувати навіть найважчі навантаження. Gigabit Ethernet порт призначений не тільки для цілей управління. Завдяки прямому з’єднанню з мікросхемою комутатора ви можете насолоджуватися повною гігабітною швидкістю. Цей порт також підтримує PoE in, тому вам не потрібно покладатися на роз’єм постійного струму для живлення в важкодоступних місцях.

Передбачено консольний порт, за яким слідують п'ять звичайних 1G SFP портів і чотири 10G SFP+ порти для цієї 10-гігабітної мережі. Це означає, що в якийсь момент вам може знадобитися досить багато проводів. Ось чому корпус розроблений так, щоб в його нижній частині були невеликі зручні додаткові функції, які допоможуть вам підтримувати все в порядку.

Міцний корпус забезпечує гідний захист в пиловому середовищі з періодичними бризками води. Ідеально підходить для використання на відкритому повітрі з невеликим освітленням - наприклад, звис на даху або проста шафа. Ззаду є масивний радіатор, який служить двом цілям. Він не тільки забезпечує чудове розсіювання тепла, але і переміщує центр мас в сторону при будь-яких варіантах монтажу, зберігаючи міцність плати при установці. У комплект входять металеві хомути і гвинти, тому ви можете відразу прикріпити netFiber до стовпа, стіни або щогли.

netFiber 9 - чудовий інструмент для всіх, хто працює з лінками на відстані більше 100 метрів, при цьому зберігає низький рівень втрат даних і пінгу. Оптоволокно може бути відмінною альтернативою міді, якщо ви турбуєтеся про електромагнітні перешкоди або, можливо, навіть про злом і підслуховування. NetFiber 9 з 10 портами, потужним процесором і міцним корпусом - це дійсно вигідна угода, яка значно спростить управління вашою мережею!
Общие
Кількість портів LAN
10
Кількість PoE + портів
1xPoE
Форм-фактор
вулична
Висота (мм)
Висота: 45 мм
Глибина (мм)
Глибина: 166 мм
Корпус
Металевий
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами