Телевізор Hisense 43E7KQ

Телевізор Hisense 43E7KQ

У наявності
Рейтинг:

У наявності 15542
+ 105 грн. на бонусний рахунок
15 542 грн.

  • Виробник: Hisense
  • Модель: 43E7KQ
  • Код товару: 339061

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Диагональ экрана : 43"
Разрешение экрана : 3840 x 2160
Smart TV : есть
VESA : 200 х 300
Wi-Fi : есть
Quantum Dot Colour.
Технологія кольору Quantum Dot підтримує понад мільярд кольорів, що робить зображення більш точним і збалансованим. Така кількість яскравих і насичених кольорів гарантує реалістичність зображення.

HDR10+, Dolby Vision.
Завдяки Dolby Vision, декодуванню HDR 10+ і HLG, незалежно від того, чи хочете ви дізнатися про останній контент, чи просто насолодитися улюбленими іграми з ефектом занурення, цей телевізор забезпечує оригінальний контент із кращою деталізацією у тінях і яскравішими відблисками.

Total 4K Solution.
Насолоджуйтеся переглядом улюблених серіалів, зануртеся в новітні фільми або насолоджуйтеся кожним моментом найгарячіших ігор. Телевізор Ultra HD з роздільною здатністю 3840х2160 пікселів дає змогу роздивитись більше деталей на чіткому зображенні, роздільна здатність якого в чотири рази перевищує характеристики телевізорів Full HD.

Dolby Atmos Immersive.
Dolby Atmos занурює вас у ваші улюблені розваги завдяки звуку, що рухається навколо вас із неймовірною реалістичністю.

Floating Screen.
Широкий екран, який зливається з горизонтом.

VIDAA Smart OS.
Власна закрита операційна система створена розробниками Hisense і застосовується виключно в телевізорах Hisense і партнерських брендів. Вона підтримує голосове керування УКРАЇНСЬКОЮ мовою, інтегрується в екосистему Розумного Дому Connect-Life і гарантує 100% безпеку персональних даних користувача.

Game Mode Plus.
Ігровий Режим Plus значно зменшує затримку введення (input lag), спотворення екрана та тремтіння зображення, а отже, збільшує ваші шанси на досягнення легендарних результатів. Технології ALLM та VRR гарантують найкращий сучасний ігровий досвід.

AI Sports Mode.
AI Sports Mode забезпечує найкращу якість зображення та звуку для максимально плавного перегляду. Стадіон виглядає як ніколи раніше зеленим. Захоплюючий об’ємний звук розширює можливості перегляду матчу до межі!

AI Picture.
Інтелектуальна технологія оптимізації зображення забезпечує розумне розпізнавання 11 сценаріїв у реальному часі, а також автоматично ідентифікує й оптимізує налаштування якості зображення, щоб воно було якомога яскравішим і привабливішим.

Voice Remote.
Голосове керування УКРАЇНСЬКОЮ мовою - не потрібно нічого натискати, просто говоріть! Вам не знадобляться жодні зовнішні пристрої та асистенти - з усім впорається VIDAA. Шукаєте фільми, музику, цікавий прогноз погоди? Просто покличте мене!

Share to TV.
Транслюйте відеоконтент зі смартфона на телевізор і насолоджуйтеся безмежною кількістю контенту на великому екрані.

Advanced Connectivity.
Розширюйте свої можливості. Завдяки портам HDMI, роз’ємам USB і технологіям Wi-Fi та Bluetooth ви можете під’єднувати до телевізора більше пристроїв і зовнішніх носіїв.
Общие
Диагональ экрана
43"
Разрешение экрана
3840 x 2160
Smart TV
есть
VESA
200 х 300
Wi-Fi
есть
Интерфейсы подключения
HDMI/AV/USB
Мощность динамиков
2 х 7 Вт
Тип тюнера
DVB-T/T2/C/S/S2
Цвет панели
черный
Частота обновления
60 Гц
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами