Телевізор Kivi 40F760QB

Телевізор Kivi 40F760QB

У наявності
Рейтинг:

У наявності 11316
11 316 грн.

  • Виробник: Kivi
  • Модель: 40F760QB
  • Код товару: 332729

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Диагональ экрана : 40"
Разрешение экрана : 1920 x 1080
Тип матрицы : SMVA
CPU : Quad-Core
DDR : 1.5G
Спокусливий і стильний телевізор 40F760QB - це вікно в яскравий світ розваг!
Елегантний дизайн:
Чорний безрамковий корпус додає вашому інтер'єру модерну. Тонкі алюмінієві ніжки легкої структури підкреслюють вишуканість та стиль телевізора.
Вражаюча якість зображення:
40F760QB оснащений FHD матрицею з роздільною здатністю 1920x1080 та високою контрастністю. Функції Super Contrast Control, Max Vivid та Ultra Clear гарантують реалістичні кольори та деталі відтворення. Direct LED підсвітка забезпечує рівномірне підсвічування, а технології Low Blue Light, Blue Stretch та Adaptive Luma Control зроблять перегляд комфортним навіть вночі.
Апаратна частина та програмне забезпечення:
Телевізор працює під управлінням сучасної ОС Google Android TV 11. За допомогою підтримки Bluetooth 5.1 та Wi-Fi 5G, ви можете швидко та надійно підключитися до Інтернету та інших пристроїв, а сучасний процесор гарантує стабільну роботу системи. Game Mode знизить затримку і зробить ваш геймінговий досвід максимально вражаючим.
Тюнери та роз'єми:
Вбудовані тюнери DVB-T, DVB-T2, DVB-C, та CI слот надають доступ до різноманітності телевізійних каналів, а роз'єми HDMI, USB та RCA спростять провідне підключення зовнішніх пристроїв.
Потужний звук:
Модель 40F760QB має два динаміки по 8 ватт. Dolby Audio та функції Auto Volume Control і SRC гарантують чіткий та інтенсивний звук під час перегляду високоякісного контенту.
Сучасне управління:
У комплекті йде стильний Bluetooth пульт з мікрофоном та кнопками-гойдалками. Вбудована підтримка Google Assistant зробить керування телевізором легким та зручним. Chromecast та DLNA забезпечують простий спосіб передачі інформації з інших гаджетів.
Додаткові переваги:
Окремої уваги заслуговує оновлений KIVI Media зі спеціальними добірками корисних додатків, ігор та розширень. Ексклюзивні пропозиції від партнерів у розділі KIVI Media Benefits дозволять вам відчути себе членом клубу обраних та отримати практичну вигоду. У нагоді стане подарунок від KIVI у вигляді значної кількості бонусів, який можна отримати завдяки реєстрації у додатку. А KIVI Media Extensions зроблять Ваш телевізор незамінним помічником у створенні настрою і затишної атмосфери у Вашій оселі.
Доступність популярних стрімінгових сервісів, таких як Netflix, Amazon Prime, HBO, Disney+ та ін., збільшать спектр відео контенту.
Безпека та гарантія:
Модель має можливість кріплення на кронштейн для оптимізації простору та підвищення рівню безпеки. Гарантія на дисплей тривалістю 3 роки підтверджує високу якість та надійність продукту.
Телевізор 40F760QB - ідеальне поєднання стилю, якісного зображення та чистого звуку. Насолоджуйтеся улюбленим контентом разом із KIVI.
Общие
Диагональ экрана
40"
Разрешение экрана
1920 x 1080
Тип матрицы
SMVA
CPU
Quad-Core
DDR
1.5G
Flash Memory
8GB
Smart TV
есть
VESA
200 х 200
Wi-Fi
есть
Вес с подставкой
6.4 кг
Интерфейсы подключения
1 x RJ-45, 1 x оптичний аудіо, 2 x USB, 3 x HDMI, CI+, Headphone
Мощность динамиков
2 х 8 Вт
Операционная система
Android 11
Процессор изображения
Quad Core
Размеры без подставки
900 x 65 x 525 мм
Размеры с подставкой
900 x 240 x 575 мм
Технологии улучшения изображения
HLG
Тип подсветки
Direct LED
Тип телевизора
Smart TV
Тип тюнера
аналоговий, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T, цифровий DVB-T2
Цвет панели
черный
Частота обновления
60 Гц
Частота развертки панели
60 Гц
Энергопотребление
87 Вт
Гарантія
12 міс.
Тип матриці
VA
Час реакції матриці, мс
9.5
Роздільна здатність екрану
1920x1080
Діагональ дисплея
40
Кути огляду (гориз./вертик.)
178/178

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами