Телевiзор Satelit 24H9100T

Телевiзор Satelit 24H9100T

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 3371
3 371 грн.

  • Виробник: Satelit
  • Модель: 24H9100T
  • Код товару: 275547

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Диагональ экрана : 24"
Разрешение экрана : 1366 x 768
Smart TV : нет
VESA : 75 х 75
Wi-Fi : нет
СУЧАСНИЙ ТА СТИЛЬНИЙ ДИЗАЙН
Незважаючи на схожий зовнішній вигляд, телевізори значно відрізняються між собою. Деякі моделі з легкістю можуть зрівнятися з комп’ютерами, а деякі, такі як Satelit 24H9100T, в силу невеликих габаритів і діагоналі 23.6 дюйми ідеально підходять для перегляду ефірного телебачення або в якості монітора для комп’ютера, ноутбука або приставки.

КЛАСИЧНИЙ ДИЗАЙН
Тонкі лінії, стримані кольори корпусу і «нічого зайвого», робить Satelit 24H9100T універсальним і стильним елементом в будь-якому інтер’єрі. Пристрій оснащений діагоналлю екрана 23.6 дюйми, що дозволяє використовувати його не тільки за прямим призначенням, але і в якості монітора для Вашого ПК. Телевізор можна з легкістю розмістити на невеликому комп’ютерному столику, тумбі під телевізор, а також встановити його на кухні і повісити в будь-якому зручному місці за допомогою кронштейна відповідно стандарту VESA 75x75. Малогабаритність робить дану модель прекрасним вибором для затишної спальні, дитячої кімнати або невеликого приміщення. Рекомендована відстань для комфортного перегляду контенту становить 2-4 м.

ЯКІСНЕ ЗОБРАЖЕННЯ
Панель Satelit 24H9100T відтворює відео в оптимальному для 23.6" діагоналі HD якості, що рівносильно роздільній здатності 1366х768 пікселів. Жидкокристалічний LED-екран з матрицею MVA забезпечує неймовірну глибину чорного і посилену контрастність, що робить кольори на екрані максимально реалістичними. Якщо Вам важливі кути огляду для сімейного перегляду фільмів або великої компанії, то вибір, безумовно, повинен лягти на модель Satelit 24H9100T з кутами огляду 176/176. При цьому свіжі блокбастери будуть максимально реалістичними і деталізованими завдяки частоті екрану в 60 гц.

ФУНКЦІОНАЛЬНІ МОЖЛИВОСТІ
Satelit 24H9100T - прекрасний вибір для любителів ефірного телебачення. Телевізор оснащений Т2 тюнером і дозволяє з безперебійним сигналом переглядати телепередачі, без встановлення додаткового тюнера від провайдера. Також модель Satelit 24H9100T ідеально підходить для підключення смарт-боксів, перетворюючись зі звичайного телевізора в мультимедійний центр з доступом в Інтернет. Завдяки вбудованим роз’ємам HDMI, VGА і USB ви з легкістю зможете підключити екран до комп’ютера, телефону, планшета і бути впевненим в трансляції якісного цифрового сигналу.

ПОЛІПШЕНА ЯКІСТЬ ЗОБРАЖЕННЯ
За рахунок нових технологій цифрового зниження шуму і поліпшення кольору HD екран телевізора SATELIT 24H9100T ідеально виправляє можливі спотворення зображення. Подаруйте собі можливість насолоджуватись розмаїттям кольорів та відтінків світу разом з SATELIT.

ДОСКОНАЛІСТЬ ПЕРЕДАЧІ КОЛЬОРІВ
Насолоджуйтесь природними кольорами з передовим механізмом обробки зображення та технологією обробки яскравості. Відчуття об’єму посилюється завдяки підвищенню різкості і точності опрацювання текстур.

ЗВУК ВІДПОВІДНИЙ ЗОБРАЖЕННЮ
Для повноцінного сприйняття і відчуття присутності при перегляді, крім високоякісного та яскравого зображення, необхідний відповідний звуковий супровід. З телевізором Satelit 24H9100T для цього зовсім не потрібні допоміжні сабвуфери або колонки. Аудіосистема Dolby optional і QTY-підсилювач потужності забезпечує «ефект кінотеатру» за допомогою вихідної потужності динаміків - 4W + 4W. Випромінюваного деталізованого звуку цілком вистачить, щоб заповнити повноцінне приміщення.
Общие
Диагональ экрана
24"
Разрешение экрана
1366 x 768
Smart TV
нет
VESA
75 х 75
Wi-Fi
нет
Вес с подставкой
3 кг
Интерфейсы подключения
1 x USB, 1 x оптичний аудіо, 2 x HDMI, Composite In (AV), Headphone, Антенний
Мощность динамиков
2 х 4 Вт
Размеры без подставки
549 x 325 x 67 мм
Тип телевизора
LED - телевізор
Тип тюнера
аналоговий, цифровий DVB-C, цифровий DVB-T, цифровий DVB-T2
Цвет панели
черный
Частота обновления
60 Гц
Частота развертки панели
60 Гц
Энергопотребление
38 Вт
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами