Фотоаппарат Fujifilm X-H1 + VPB-XH1 Black (16568767)

Фотоаппарат Fujifilm X-H1 + VPB-XH1 Black (16568767)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 30451
30 451 грн.

  • Виробник: Fujitsu
  • Модель: 16568767
  • Код товару: 207342

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Байонет : FUJIFILM X
Беспроводная связь : Bluetooth, Wi-Fi
Видео со звуком : є
Защита от пыли : ультразвукова вібрація
Комплектация фотоаппарата : без об'єктиву (Body)

Цифровий фотоапарат Fujifilm XH1 + VPB-XH1 Black (16568767)

Зображення. FUJIFILM X-H1 оснащений матрицею X-Trans ™ CMOS III розміру APS-C (24,30 млн пікс., Без фільтра низьких частот) і високопродуктивним процесором обробки зображення X-Processor Pro. У поєднанні з високоякісними об'єктивами FUJINON і унікальною технологією відтворення кольору, відточеною протягом більше восьми десятиліть, FUJIFILM X-H1 робить видатні, неперевершені за своєю якістю знімки, що передають найдрібніші деталі об'єкта зйомки, включаючи текстуру, тривимірну структуру і навіть атмосферу і настрій певної сцени.

Перша, вбудована в корпус камери система стабілізації зображення (IBIS), реалізована в фотокамерах серії X, застосовує три осьових акселерометра, три осьових гіросенсора і спеціально розроблений подвійний процесор. Все це забезпечує високу швидкість обчислень: приблизно 10 000 в секунду. Імітуючи плівку, ви можете фарбувати свої знімки в кольори і відтінки, відповідні художнім задумам, як ніби знімаючи на якусь спеціальну фотоплівку. FUJIFILM X-H1 оснащений 16 режимами імітації плівки, розробленими Fujifilm відповідно до фірмової філософією кольору і ноу-хау, накопиченим за більш ніж 80 років розробки фотоплівки.

Фотокамера FUJIFILM X-H1 - перша модель в серії X, в якій представлений новий режим моделювання кіноплівки ETERNA, що ідеально підходить для створення фільмів. Режим моделює відчуття кіноплівки, створюючи стримані кольори і глибокі темні тони. Це значно розширює свободу творчості під час подальшої обробки. FUJIFILM X-H1 має новим механізмом придушення мерехтіння, який дозволяє отримати стабільну експозицію знімків навіть при складних умовах освітлення. Крім того, поліпшений алгоритм автофокусування допомагає отримати кращі кадри.

При розробці об'єктивів X-mount, прецизійні оптичні компоненти яких забезпечують гранично високу якість зображення, застосовувалися новітні цифрові технології. Поточна гамма об'єктивів починається зі надширококутним і закінчується супертелескопіческімі. Ці об'єктиви дозволяють повністю реалізувати потенціал X-H1, забезпечуючи максимально високу якість знімків. Система. FUJIFILM X-H1 оснащена додатковими професійними можливостями для фотографів, включаючи провідну та бездротову передачу знімків під час зйомки, розширену підтримку імпульсних джерел світла і роботу з додатком X-RAW Studio.

Матриця X-Trans ™ * CMOS III. FUJIFILM X-H1 оснащена матрицею APS-C X-Trans CMOS III з 24,3 млн пікселів без фільтра низьких частот, що має найвищі в серії X характеристики, а також високошвидкісним процесом обробки зображень на процесорі X-Prcessor Pro, що забезпечує видатне цветовоспроизведение і багату колірну гамму при фото- і відеозйомці з високою чутливістю ISO та низьким рівнем шуму. X-Processor Pro. Процесор обробки зображень X-Processor Pro вичавлює все можливе з передової матриці X-Trans CMOS III. Великий обсяг вбудованої пам'яті і висока продуктивність дозволяють зменшити час затримки спрацьовування затвора, підвищують швидкість і точність роботи при інтервального і безперервній зйомці, автофокусування, перегляді зображень і інші можливості. А з акумуляторним хватом VPB-XH1 камера починає працювати ще швидше.

Автофокус. FUJIFILM X-H1 може похвалитися автофокусом з поліпшеним відстеженням рухомих об'єктів. Зона фазової автофокусування з 91 крапкою (макс. 325 точок) і охопленням 50% (по горизонталі) і 75% (зверху вниз) площі кадру забезпечує швидке і точне фокусування. Діапазон фазового АФ розширено на 1,5 ступені до -1EV (раніше 0.5EV) при мінімальній діафрагмі F11 (раніше F8). Покращені характеристики стежить автофокусу під час масштабування означають, що камера дозволяє швидко і точно зняти будь-який складний сюжет.

Призначена для користувача настройка AF-C. FUJIFILM X-H1 пропонує три настроюючі користувачем параметра для визначення характеристик фокусування, полегшуючи точне відстеження об'єктів, які рухаються в режимі AF-C. Є попередні установки для різних типів сцен, а також можливість завдання вибіркової інсталяції. Системи АФ. FUJIFILM X-H1 оснащена джойстиком АФ для швидкого переміщення точки фокусування в будь-яких напрямках. Окрема кнопка AF-ON розташована в зоні досяжності великого пальця правої руки, дозволяючи налаштувати їм точку фокусування, в той час як вказівний палець зручно лягає на нову безшумну кнопку спуску затвора.

Міцний і довговічний корпус камери. Корпус FUJIFILM X-H1 виготовлений з магнієвого сплаву і на 25% товще, ніж у попередніх моделей. Конструкція байонета стала більш міцною і легкою, відрізняючись, крім того, високою точністю виготовлення і підвищеною стійкістю до пошкоджень в порівнянні з іншими моделями серії X. Крім того, він володіє пилебризгозащітой і пристосований для роботи при температурах до -10 ° C. Покращено якість зовнішнього покриття, що забезпечує стійкість до подряпин, еквівалентну твердості 8H.

Общие
Байонет
FUJIFILM X
Беспроводная связь
Bluetooth, Wi-Fi
Видео со звуком
є
Защита от пыли
ультразвукова вібрація
Комплектация фотоаппарата
без об'єктиву (Body)
Коррекция диоптрий
від -4.0 до +2.0
Линейка
X
Макс. разрешение записи видео
4096x2160
Максимальный размер снимка
6000 x 4000
Максимальный размер файла
4 ГБ
Поворотный экран
так
Поддержка сменных объективов
так
Подсветка автофокуса
так
Поле зрения
100 %
Размер ЖК-экрана
3"
Размер матрицы
23.5 х 15.6 мм
Ресурс аккумуляторной батареи
310 кадрів
Сенсорный экран
так
Соотношение сторон
3:2
Тип видоискателя
електронний
Тип карт памяти
SD/SDHC/SDXC
Тип матрицы
КМОП (CMOS)
Тип питания
NP-W126S
Тип фотокамер
Системні
Формат записи снимков
JPEG, RAW
Цвет
черный
Число эффективных пикселей
24.3 Mpx
Эквивалентная чувствительность ISO
100 – 51200
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами