5-мегапіксельна поворотна мережева камера TP-Link, VIGI C250(4mm) VIGI C250(4mm)

5-мегапіксельна поворотна мережева камера TP-Link, VIGI C250(4mm) VIGI C250(4mm)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 3526
3 526 грн.

  • Виробник: TP-Link
  • Модель: VIGI C250(4mm)
  • Код товару: 331478

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : 36 міс.
Особливості TP-LINK VIGI C250(4mm):
5-мегапіксельна надвисока роздільна здатність: Камера оснащена 5 МП – більш ніж достатньо пікселів, щоб вловити деякі з більш дискретних деталей.
24-годинний повнокольоровий: Отримайте 24-годинні кольорові деталі, навіть в умовах затемнення, завдяки об'єктиву з великою діафрагмою, високочутливому датчику та прикріпленим додатковим світлом.
Класифікація людини та транспортних засобів: Відрізняє людей і транспортні засоби від інших об'єктів, тому ви отримуєте більш точні повідомлення про події.
Розумне виявлення: Активно виявляє аномальні події, такі як вторгнення в зону та перетин лінії, миттєво надсилаючи вам сповіщення.
Аналітика людей та аналітика транспортних засобів: Швидко знаходьте цікавих людей і транспортні засоби, використовуючи ряд атрибутів, що дозволяє підвищити ефективність пошуку.
Вбудований мікрофон: Має вбудований мікрофон для запису всього, що відбувається в радіусі 15 футів від камери.
Захист від вандалів IK10 та водонепроникний IP67: Завдяки вандалостійкому, міцному корпусу та водонепроникному дизайну, ця купольна камера VIGI побудована міцно, щоб протистояти вандалізму та суворим умовам з дощем та пилом для постійної безпеки в будь-якому місці та в будь-який час.
H.265+△: Без використання додаткової пропускної здатності ваші камери передають стиснене кришталево чисте відео, щоб заощадити місце на диску, полегшити навантаження на мережу та зменшити витрати на моніторинг без шкоди для якості зображення.
Розумне покращення відео: Професійні технології VIGI обробляють відео, щоб значно покращити їх якість, яка є життєво важливою для вашого моніторингу, включаючи Smart IR, True WDR, 3D DNR та Night Vision.
PoE / 12 В постійного струму: Два типи блоків живлення не тільки надають вам більше зручності, але і роблять вашу проводку надзвичайно легкою.
Гнучке управління та зберігання: Отримайте повний контроль над своєю безпекою за допомогою чотирьох методів управління: веб-інтерфейс користувача, інтерфейс користувача відеореєстратора, додаток VIGI та менеджер безпеки VIGI. Для кожного методу доступне локальне сховище, а також вбудоване сховище зі слотом для SD-карти (до 256 ГБ).
Общие
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами