3-мегапіксельна поворотна мережева камера TP-Link, VIGI C230(4mm) VIGI C230(4mm)

3-мегапіксельна поворотна мережева камера TP-Link, VIGI C230(4mm) VIGI C230(4mm)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 2693
+ 35 грн. на бонусний рахунок
2 693 грн.

  • Виробник: TP-Link
  • Модель: VIGI C230(4mm)
  • Код товару: 329502

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : 36 міс.
Особливості:
3MP Надвисока чіткість: камера поставляється з роздільною здатністю 3 МП – більш ніж достатньо пікселів, щоб побачити більше деталей.
24-годинний кольоровий режим: 24-годинні деталі кольорів навіть у темряві за допомогою об’єктива з великою діафрагмою, високочутливого датчика та підключеного додаткового освітлення.
Класифікація людини & транспортного засобу: відрізняє людей і транспортні засоби від інших об’єктів, щоб ви отримували точніші сповіщення про події.
Розумне виявлення: отримання сповіщень і перевірка подає, коли хтось перетинає межу, входить у визначену вами зону, загороджує камеру або видаляє/покидає об’єкти.
Вбудований мікрофон: Має вбудований мікрофон для запису всього, що відбувається в радіусі 15 футів від камери.
Вандалозахисний IK10 & Водонепроникність за стандартом IP67: Завдяки антивандальному міцному корпусу та водонепроникній конструкції ця купольна камера VIGI витримує вандалізм і суворе середовище з дощем і пилом для постійної безпеки будь-де та будь-коли.
H.265+: без використання додаткової смуги пропускання ваші камери передають стислі кристали чітке відео, щоб заощадити місце на диску, зменшити навантаження на мережу та зменшити витрати на моніторинг без шкоди для якості зображення.
Розумне покращення відео: Професійні VIGI технології обробляють відео, щоб значно покращити їх якість, що є життєво важливим для вашого моніторингу, включаючи Smart IR, WDR, 3D DNR і Night Vision.
PoE/12 В постійного струму: не тільки два типи живлення забезпечить вам більше зручності, але також надзвичайно спростить підключення.
Гнучке керування: повністю контролюйте свою безпеку за допомогою чотирьох засобів керування методи: веб-інтерфейс, інтерфейс NVR, програма VIGI та менеджер безпеки VIGI.
Общие
Гарантія
36 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами