Принтер Godex DT4C (14923)

Принтер Godex DT4C (14923)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 9264
9 264 грн.

  • Виробник: Godex
  • Модель: 14923
  • Код товару: 210027

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Вага : 1.5 кг
інтерфейси : USB
Процесор : 32-бітний RISC-процесор
Роздільна здатність друку : 203 DPI
Технологія друку : прямий термодрук

Принтер етикеток Godex DT4C (14923) призначений для друку етикеток і цінників з текстової та графічної інформацією (включаючи логотипи, різні зображення, штрих-коди і т.д.) на спеціалізованій термобумаге і термоетикетках. Завдяки поєднанню функціональності і компактності, а також простоти експлуатації та надійності в роботі прекрасно підійде для використання на невеликих складах, в магазинах, аптеках та інших сферах обслуговування.

Ширина друку Godex DT4 становить 108 мм, що дає можливість друкувати на чеках самої різної ширини. При цьому забезпечується висока якість друку з дозволом до 203 dpi. Термопринтер Godex DT4 легко підключається до комп'ютера і працює з використанням стандартних Windows драйверів. Він підтримує всі версії 1С і дозволяє роздруковувати етикетки і цінники прямо з програми. Також при використанні спеціальних драйверів можлива робота з ОС Linux і її додатками.

Принтер етикеток Godex DT4C (14923) максимально простий у використанні і обладнаний датчиками, що дозволяють працювати з термочеків будь-якої щільності з будь-яким типом підкладки. Для збільшення функціоналу пристрою в нього може бути завантажені додаткові шрифти і символи.

GoDEX International - інжинірингова компанія, яка розробляє і випускає вироби для друку штрих-кодів. Продукти GoDEX лідирують за вартістю, продуктивності і якості. Компанія була заснована в 1993 році. Штаб-квартира розташована в Тайбеї, Тайвань. Офіси GoDEX також відкриті в США, Європі і материковому Китаї, а продукція представлена ​​в усьому світі.

Доступні за ціною продукти з відмінним дизайном і надійною техпідтримкою принесли компанії успіх і тисячі лояльних клієнтів. GoDEX і її партнери роблять все можливе, щоб ви залишалися задоволені. Місії і цілі. Поєднати справжню клієнтоорієнтованість, конструкторські інновації і безперервне вдосконалення. Пропонувати найдоступніші за ціною і ефективні принтери штрих-кодів. Забезпечити якісне та швидке обслуговування замовників.

Общие
Вага
1.5 кг
інтерфейси
USB
Процесор
32-бітний RISC-процесор
Роздільна здатність друку
203 DPI
Технологія друку
прямий термодрук
Вологість при експлуатації
30% - 85%
Зовнішній діаметр ролика етикеток
127 мм
Датчики
регульований датчик на відображення
Діаметр внутрішньої втулки ролика етикеток
25.4 мм, 38.1 мм
Швидкість друку
102 мм/с
Тип
настільний
Гарантія
24 міс.
Колір
чорний
Габарити (ШхВхГ)
218 х 166 х 168 мм

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами