Принтер HPRT HT100 USB (14250)

Принтер HPRT HT100 USB (14250)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 6633
6 633 грн.

  • Виробник: HPRT
  • Модель: 14250
  • Код товару: 204575

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Вага : 2.3 кг
інтерфейси : Ethernet, RS-232, USB
Процесор : 32-бітний
Роздільна здатність друку : 203 DPI
Технологія друку : прямий термодрук/термотрансферний

Принтер етикеток HPRT HT100 USB (14250) - це високоякісний принтер етикеток, призначений для термо і термотрансферного друку. Підходить для роботи з різними видами етикеток: безперервними, з розривом, з чорною міткою. Завдяки покриттю термодрукуюча головки забезпечується абразивний зносостійкість і надійність. Головка легко знімається і замінюється. Принтер має відмінну ємністю стрічки і регулюванням ширини паперу. Дуже добре підходить для складів, поштової служби, виробництва та інших сфер діяльності.

Сумісний з різними видами етикеток: безперервними, з розривом, з чорною міткою. Завдяки покриттю термодрукуюча головки забезпечується абразивний зносостійкість і надійність. До того ж вона легко і швидко знімається. Принтер має відмінну ємністю стрічки і регулюванням ширини паперу. Підходить для складів, поштової служби, виробництва.

HPRT - один зі світових лідерів з виробництва POS-принтерів, принтерів етикеток і компактних принтерів. В даний момент GPrinter є лідируючим виробником цього типу обладнання в Китаї та активно експортує товар до Європи, США, Канаду, Південну Америку, Африку та Азію.

Принтери етикеток і штрих-кодів - це сучасні пристрої для друку, без яких складно обійтися в сфері продажів і логістики. Вони призначені для маркування товарів, друку цінників, акційних пропозицій, а також друку купонів, квитанцій і т.д. Автоматизація всіх цих процесів дозволяє значно полегшити та прискорити робочий процес на дрібних і великих підприємствах. Крім того, правильне маркування дозволить підвищити якість обслуговування і підняти ваш бізнес на новий рівень.

Принтери для друку етикеток можуть відрізнятися за ступенем дозволу друку, програмного забезпечення, продуктивності, а також наявності додаткових опцій і аксесуарів. Кожен тип принтера розроблений для певних умов роботи, тому перед тим як вибрати принтер етикеток і штрих-кодів, варто з'ясувати, з якою метою він потрібен.

Общие
Вага
2.3 кг
інтерфейси
Ethernet, RS-232, USB
Процесор
32-бітний
Роздільна здатність друку
203 DPI
Технологія друку
прямий термодрук/термотрансферний
Вологість при експлуатації
30% - 85%
Діаметр внутрішньої втулки ролика ріббона
25.4 мм
Діаметр внутрішньої втулки ролика етикеток
25.4 мм
Максимальна довжина ріббона
100 м
Швидкість друку
127 мм/с
Тип
настільний
Тип риббона
Resin, Wax, Wax/Resin
Ширина ріббона
33.8 - 110 мм
Гарантія
12 міс.
Колір
чорний
Габарити (ШхВхГ)
240 х 198 х 173 мм

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами