Екран мобільний з триногою Elite Screens T92UWH 92" (16:9) 203,2*114,3 T92UWH

Екран мобільний з триногою Elite Screens T92UWH 92" (16:9) 203,2*114,3 T92UWH

У наявності
Рейтинг:

У наявності 6486
6 486 грн.

  • Виробник: ELITE SCREENS
  • Модель: T92UWH
  • Код товару: 41104

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діагональ : 92"
Співвідношення сторін : 16:9
Тип конструкції : мобільний, переносний на тринозі
Висота екрану : 113 см
Полотно : MaxWhite 1.1 Gain Matte
Для виїзних лекцій та семінарів як не можна краще підійде переносний екран на тринозі ELIT SCREENS T92UWH . У нього досить пристойний екран, до того ж широкоформатний з діагоналлю 92 дюйми. У нього міцний металевий корпус, не менш міцна підставка триног. Триног легко складається і розкладається.



Такий корпус і підставка витримають не одну подорож, і прослужать не один рік. Переносити такий екран можна в зручній сумці для екранів, придбати її доведеться окремо. За допомогою стандартного устранітеля трапецеідального спотворення можна позбутися від спотворень зображення. Картинка буде чіткою, рівною з хорошою деталізацією і передачею кольору.



Міцному корпусу - не менш міцний і зносостійкий матеріал для екрану. В екрані Elite Screens T92UWH застосували тканину MaxWhite. Зображення з цієї тканини розподіляється рівномірно, вона легко миється з милом. Застава довговічною роботи цієї тканини - багатошаровість і хрестоподібна плетіння. Структура матеріалу матова і добре відбиває промені. Для запобігання розвитку цвілі, тканина обробляють спеціальним розчином.



Стандартна четирехстворочная кромка екрану ELIT SCREENS T92UWH також сприяє довгому терміну служби. Вона не дає екрану обтріпуються по краях. Також з такою кромкою екран легше скручується і розкручується.



Автоматична фіксація висоти допоможе легко висунути екран на потрібну довжину і зафіксувати там. Ви можете спокійно піднімати і опускати екран на ту довжину, яка вам потрібна. Широкий кут огляду в 160 градусів, дозволить розглянути будь-які подробиці на екрані ELIT SCREENS T92UWH навіть з самої «Камчатки» будь-якій аудиторії.
Общие
Діагональ
92"
Співвідношення сторін
16:9
Тип конструкції
мобільний, переносний на тринозі
Висота екрану
113 см
Полотно
MaxWhite 1.1 Gain Matte
Спосіб кріплення
на стійці
Тип проекції
пряма
Кут перегляду
160°
Ширина екрану
200 см
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами