Проектор Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro (Global version) (BHR4884GL)

Проектор Xiaomi Mi Smart Projector 2 Pro (Global version) (BHR4884GL)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 35591
35 591 грн.

  • Виробник: Xiaomi
  • Модель: BHR4884GL
  • Код товару: 298762

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Роздільна здатність матриці : не визначено
Яскравість : не визначено
Контрастність : не визначено
Технологія (матриця) : не визначено
Тип лампи : LED + лазер
Компактний та сучасний зовнішній вигляд

Mijia Projector 2 Pro має компактні розміри 215 x 201 x 143 мм, що дозволяє встановлювати його в будь-якому місці будинку.

Весь корпус проектора виконаний в мінімалістичному дизайні з класичним білим кольором, м’які закруглені краї надають пристрою елегантність, сучасність та високу естетику.

Крім того, Mijia 2 Pro також оснащений 7 різними інтерфейсами, які допоможуть вам з комфортом підключатися до багатьох пристроїв: комп’ютерів, динаміків, мікрофонів, геймпадів і т.ін.

Проектування "величезного" зображення

Проектор Mijia Projector 2 Pro оснащений 4 колірними каналами з використанням світлодіодів Luminus, з максимальним значенням яскравості 1300 ANSI люмен, для максимально чіткого та вражаючого перегляду для користувачів.

Він підтримує 100% колірного діапазону Rec 709, а також декодування зображення HDR10 +, яке відтворює рівні кольори та деталі, роблячи картинку більш яскравою і реалістичною.

Хоча співвідношення сторін екрану проектора становить 1.1:1 і він може проектувати зображення вражаючих розмірів — до 200 дюймів, Xiaomi рекомендує користувачам використовувати його тільки для проектування зображень розміром 60-120 дюймів, на відстані 2-3 метри, щоб гарантувати кращу візуальну якість.

Крім того, в проекторі Mijia 2 Pro передбачена підтримка двох режимів фокусування: TOF Non-Sensing Focus і Camera Focus. Також він має можливість автофокусування щоразу, коли користувач змінює положення проектора.

Вражаюча продуктивність, широкі можливості підключення

Серцем проектора є процесор Amlogic T972 з 12-нм техпроцесом, що забезпечує приблизно на 63% вищу продуктивність і на 55% менше енергоспоживання, ніж попереднє покоління T962.

Проектор поставляється з 2/16 ГБ пам’яті, що спрощує і зручність зберігання документів та інших файлів.

Крім декодування відео 4K, цей проектор також підтримує декодер відео 8K, що дозволяє проектувати контент Full HD.

З іншого боку, Mijia Projector 2 Pro також має вбудовані подвійні динаміки потужністю 10 Вт і підтримує віртуального помічника XiaoAI, надаючи більш захоплюючий та реалістичний звук, ніж будь-коли.

Що стосується підключення, Mijia 2 Pro підтримує підключення через Miracast, DLNA, AirPlay. Для обліку ваших персональних переваг, в проекторі передбачена підтримка PatchWall, який раніше можна було знайти на телевізорах Mi Smart TV.
Общие
Роздільна здатність матриці
не визначено
Яскравість
не визначено
Контрастність
не визначено
Технологія (матриця)
не визначено
Тип лампи
LED + лазер
Потужність лампи
220 Вт
Підтримка 3D
нет
Співвідношення сторін
не визначено
Динаміки
2х10 Вт
Рівень шуму
28 дБ
Вага
3.7 кг
HDMI
1, HDMI: есть
VGA
-, VGA: нет
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами