Ламінатор Agent OL 250-L black (3010065)

Ламінатор Agent OL 250-L black (3010065)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 1147
+ 9 грн. на бонусний рахунок
1 147 грн.

  • Виробник: Agent
  • Модель: 3010065
  • Код товару: 210685

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Формат : A4
Товщина плівки : до 125 мкм
Максимальна товщина ламінування : 125 мкм
Максимальна ширина ламінування : 240 мм
Метод нагріву : с внутренним нагревом

Ламинатор Agent OL 250-L black (3010065)

Офісний ламінатор. Легкий і компактний. Простий і зручний в експлуатації. Подача ламінованого документа «на себе» дозволяє заощадити місце на робочу столі. Найвища швидкість (400мм / хв) серед аналогічних моделей на ринку України. Рекомендації: для організацій з невеликим обсягом робіт.

Особливості: максимальний формат ламінування - 240 мм. Індикатор готовності, розігрів 1,5-2 хв. Працює з різною товщиною плівки від 80 мк до 125 мк. Можливість холодного ламінування, ламінування фотографій. Є кнопка разжима валів.

Ламінатори - це апарати, що покривають документи прозорою пластиковою плівкою, яка протягом тривалого часу захищає їх від зовнішніх механічних впливів, зберігає приємний вигляд, а також надає зображенню на папері ще більше яскравості і контрасту.

Процес ламінування в багатьох офісах, копіювальних центрах і друкарнях став просто незамінний, тому в тих місцях, де існує постійний документообіг, можна помітити ламинатор. Існують апарати різних цінових категорій. Є такі моделі, які можна використовувати навіть в домашніх умовах. У зв'язку з активним розвитком бізнесу у нас в країні, з'явився величезний асортимент ламінаторов.

Пакетні ламінатори використовують в тих випадках, коли необхідно покрити плівкою документи стандартного формату: від візитки до формату а3. Апарати формату а5-А6 прекрасно справляються з виготовленням пропусків і бейджів, для офісів і порівняно невеликих друкованих організацій - формати пакетні ламінатори а4, а3. Якщо вам потрібно виготовити Імідживую продукцію, то серед різних машин ви зможете знайти ті, які за допомогою гарячих валів виконують тиснення фольгою.

Рулонні апарати ламінування використовуються в професійних друкарнях, друкованих салонах і копіювальних центрах. Дані промислові ламінатори дозволяють обробляти документи формати, більше ніж А3.

На сьогоднішній день асортимент ламінаторів настільки широкий, що простий користувач не відразу відрізнить особливі риси кожного апарату і корисність його функцій. Оптимізувати свою роботу вам допоможуть не тільки базові функції, але і додаткові, як реверс, регулювання температури нагрівального елементу, а також швидкість протягання заготовки. Кожна функція спрямована на обробку документів певних форматів.

Общие
Формат
A4
Товщина плівки
до 125 мкм
Максимальна товщина ламінування
125 мкм
Максимальна ширина ламінування
240 мм
Метод нагріву
с внутренним нагревом
Потужність
550 Вт
Реверс
нет
Система подачі аркушів
2 вали
Швидкість ламінування
21-50 см/мин, 40 см/мин
Температура
135°C
Фольгування
нет
Габарити (ШхВхГ)
354х142х59 мм
Вага, кг
1,1 кг
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами