Пилосос Kernau KVCU 300

Пилосос Kernau KVCU 300

У наявності
Рейтинг:

У наявності 7577
7 577 грн.

  • Виробник: Kernau
  • Модель: KVCU 300
  • Код товару: 315025

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Длина шнура : бездротовий
Емкость пылесборника : 0.5 л
Мощность мотора : 300 Вт
Насадки (в комплекте) : для м'яких меблів
Размеры : 72 х 15 х 31 см

Ергономічний вертикальний та ручний пилосос
Акумуляторний пилосос Kernau KVCU 300 стане вашим невтомним помічником під час щоденного прибирання. Крім підлог, очистить оббивку, полиці, а також, наприклад, автомобіль. Немає кабелю – немає обмежень! З батареєю, що працює до 70 хвилин. Місткість акумулятора пристрою становить 2500 мАг. На стан зарядки вказують світлодіоди, які поступово гаснуть під час роботи. Таким чином, ви знаєте, як довго ви можете продовжувати працювати.

Якість виконання на високому рівні
Модель KVCU 300 була розроблена з урахуванням довговічності та привабливого зовнішнього вигляду. Чорно-біле оздоблення розбите червоними елементами. Проста структура та однотонні кольори привертають увагу. Алюмінієва трубка стійка до пошкоджень.

Зручність роботи з KVCU 300
Ряд зручностей зробить прибирання пилососом комфортним. Одним із найцікавіших рішень є ламана трубка. Відтепер вам більше не доведеться нагинатися, щоб прибрати, наприклад, під шафою. Ергономічна ручка полегшить надійне захоплення та керування. Контейнер об'ємом 0,5 л затримає багато бруду, а фільтр HEPA 11 не пропустить пилюку з бака. Світлодіоди висвітлюють кожну точку на підлозі. Ви можете встановити потужність пилососа на один із трьох рівнів. Відповідно батареї вистачить на 10, 35 чи 70 хвилин роботи.

Різні насадки у комплекті
Пилосос KVCU 300 оснащений парою насадок. Це: електрична щітка з діодами, оббивна насадка та щілинна. Разом з пристроєм ви отримаєте основу для кріплення на стіну. Це тримач для пилососа, який також виконує функцію зарядного пристрою. Таким чином, вам не доведеться щоразу пам'ятати про підключення обладнання до джерела живлення.


 

Общие
Длина шнура
бездротовий
Емкость пылесборника
0.5 л
Мощность мотора
300 Вт
Насадки (в комплекте)
для м'яких меблів
Размеры
72 х 15 х 31 см
Тип пылесборника
контейнер
Тип пылесоса
ручний
Тип уборки
сухе
Тип управления
на рукоятці
Труба
металева
Уровень шума
71 дБ
Фильтр на выходе
НЕРА 11
Цвет
белый
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами