Микроволновая печь Gorenje BM235ORA-W
- Виробник: Gorenje
- Модель: BM235ORA-W
- Код товару: 205200
Мікрохвильова піч GORENJE BM 235 ORA-W.
Для приготування страв ви зможете використовувати будь-яку ємність, придатну для розігріву в мікрохвильових печах. Абсолютно рівне керамічне дно робочої камери дозволить більш раціонально використовувати внутрішній об'єм печі, а також забезпечить легкий догляд за поверхнею.
Суцільне скління дверцята. Внутрішня сторона дверцят має суцільне заскління без рамки і отворів, де міг б накопичуватися бруд. Внутрішні скла, як і саму дверцята, можна легко зняти, очистити і без зусиль встановити на місце. Все це істотно спрощує очищення.
Після вступу Словенії в Європейський Союз перед фірмою Gorenje відкрилися нові можливості, виникли нові завдання. Ділова стратегія, націлена на міжнародний ринок, дозволила головному підприємству Gorenje та дочірнім товариствам широко використовувати наявні можливості і грамотно розподіляти комерційні ризики.
Gorenje знають і поважають на ринках побутової техніки більш ніж 90 країн на всіх континентах. Але головна мета - європейські ринки. Gorenje - найбільший експортер у Словенії, його частка на європейському ринку побутової техніки становить 4%. Більш ніж дві третини продукції фірми надходить на ринки країн Європи. Gorenje - перша словенська компанія, офіційно сертифікована відповідно до Європейської Схемою екологічного менеджменту та аудіювання (EMAS).
Мікрохвильова піч - електроприлад, який використовує явище розігріву водомістких речовин електромагнітним випромінюванням дециметрового діапазону (зазвичай з частотою 2,450 ГГц) і призначений для швидкого приготування, підігріву або розморожування їжі.
На відміну від класичних печей (наприклад, духовки або російської печі), розігрівання їжі в мікрохвильовій печі відбувається не тільки з поверхні розігрівається тіла, але і за його обсягом, який містить полярні молекули (наприклад, води), так як радіохвилі даної частоти проникають і поглинаються харчовими продуктами приблизно на 1,5 - 2,5 см по глибині від поверхні. Це скорочує час розігріву їжі; середня швидкість нагріву в СВЧ-печах становить 0,3-0,5 ° С в секунду.