Електрочайник Ardesto EKL-T31GW

Електрочайник Ardesto EKL-T31GW

У наявності
Рейтинг:

У наявності 406
406 грн.

  • Виробник: ARDESTO
  • Модель: EKL-T31GW
  • Код товару: 334877

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Защита от перегрева : автовідключення при знятті з підставки, від перегріву
Материал корпуса : пластик
Мощность : 1350 Вт
Нагревательный элемент : прихований (диск)
Объем : 1.5 л

Привабливий дизайн та надійність

Електричний чайник Ardesto створений для поціновувачів лаконічного дизайну, комфорту та функціональності. Корпус виготовлений із міцного пластику білого кольору та термостійкого скла. Завдяки цьому буде збережено природний смак води та виключено попадання хімічних елементів, що псують смак напою.

Швидка економність

Маючи потужність 1350 Вт, чайник за кілька хвилин подолає кип'ятіння 1,5 л води. Модель є економною, адже для цього вона споживатиме трохи електроенергії. Об'єму 1,5 л вистачить для веселого чаювання сім'ї з 3-4 осіб. На стінки нанесено шкалу рівня води в резервуарі, а також вказано її мінімальну та максимальну кількість.

Якісні деталі

Механізм відкриття кришки електрочайника Ardesto спрацьовує плавно, не викликаючи розбризкування. Кришка щільно прилягає, крім випадкового відкриття. Ергономічна рукоятка має вигин для абсолютного комфорту користування лівою та правою рукою без обтяження. Прихований нагрівальний елемент забезпечує швидке кип'ятіння, надійність, простоту очищення, безпеку та стійкість до зношування, адже виключено контактування з водою. У комплекті є підставка, що забезпечує обертання пристрою на 360 °. У підставці передбачено місце зберігання шнура.

Оздоблення та захисний функціонал

Електрочайник має блакитне підсвічування, яке ефектно включається під час кип'ятіння води та вимикається після закінчення. Передбачена функція автоматичного відключення після закипання води і у випадку, якщо чайник не заповнений водою.

Общие
Защита от перегрева
автовідключення при знятті з підставки, від перегріву
Материал корпуса
пластик
Мощность
1350 Вт
Нагревательный элемент
прихований (диск)
Объем
1.5 л
Тип
звичайний
Функции
світловий індикатор
Цвет
белый
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами