Тример ROWENTA TN9460F4

Тример ROWENTA TN9460F4

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 2887
2 887 грн.

  • Виробник: ROWENTA
  • Модель: TN9460F4
  • Код товару: 275737

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Минимальная длина : 1 мм
Назначение : для бороди і вусів, для брів, для волосся, для носа і вух, для тіла
Тип бритья : сухе
Время автономной работы : 120 хв
Количество бритвенных головок/сеток : 3
Тример 14 в 1

Тример Rowenta TN9460F4 - створений для стрижки, гоління, видалення небажаного волосся на будь-якій ділянці тіла. Він дозволить доглядати за бородою, волоссям, обличчям і тілом за допомогою одного високопродуктивного і універсального інструменту.

Швидка зарядка

Rowenta TN9460F4 має функцію швидкої зарядки всього за 90 хвилин. Тример оснащений цифровим індикатором заряду акумулятора, який показує відсоток заряду для точного контролю за станом батареї. Пристрій на 100% водонепроникний, а леза легко знімаються для зручного чищення і підтримки чистоти.

Потужний акумулятор

Тример Rowenta TN9460F4 оснащений літій-іонним акумулятором, який забезпечує до 120 хвилин безперервної автономної роботи. Завдяки потужному акумулятору моторчик може обертатися 6500 об / хв.

Матеріал лез

Леза триммера Rowenta TN9460F4 виконані з високоякісної нержавіючої сталі і мають титанове покриття, яке робить їх міцними, довговічними і ідеально гострими - вони легко зрізають навіть жорстке і густе волосся. Точність налаштування лез 0,5 мм, це дозволить подбати про коротке і середньо-довге волосся. Також леза здатні самозагострюватись.

Компактний триммер

Тример Rowenta TN9460F4 є компактним і зручним гаджетом. Його розміри 23х6 см, а вага 800 грам. Тример володіє ергономічною ручкою, тому комфортно лежить в руці.

Відмінна комплектація

У комплекті триммера Rowenta TN9460F4 є шість змінних насадок: міні-бритва для оформлення бороди, бритва для тіла з насадкою-гребінцем, яка не подразнює шкіру для комфортного гоління і ідеально гладких результатів, лезо для точної стрижки бороди для унікальної детальної обробки, насадка для видалення небажаного волосся в носі і вухах і спеціальне лезо для чистого гоління і детального опрацювання стрижки. Також в наборі є протиударний чохол, для зберігання триммера і аксесуарів в одному місці.

Общие
Минимальная длина
1 мм
Назначение
для бороди і вусів, для брів, для волосся, для носа і вух, для тіла
Тип бритья
сухе
Время автономной работы
120 хв
Количество бритвенных головок/сеток
3
Особенности
вологе очищення, індикатор заряду, самозагострювальні леза, швидка зарядка
Время зарядки
1 год 30 хв
Дополнительно
регульований гребінь для стрижки 3 шт, бритва для тіла 37 мм, бритва для бороди 32 мм, тример для бороди 32 мм, регульований гребінь для стрижки бород
Питание
акумулятор, від мережі
Материал лезвий
титанове покриття
Максимальная длина
17 мм
Цвет
синий
Система бритья
леза
Гарантія
24 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами