Тример Rowenta TN3840F4

Тример Rowenta TN3840F4

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 1392
1 392 грн.

  • Виробник: ROWENTA
  • Модель: TN3840F4
  • Код товару: 275734

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Назначение : для бороди і вусів
Время автономной работы : 180 хв
Тип бритья : вологе, сухе
Гарантія : 24 міс.
Цвет : синий
Rowenta TN3840F4

Сучасний тример Rowenta TN3840F4 забезпечить комфортний і ефективний догляд за волоссям на обличчі навіть якщо вони густі і жорсткі. Для цього він обладнаний потужним мотором, який забезпечує 6500 оборотів у хвилину, а також сталевими лезами з титановим покриттям. Таким чином, бажаний результат досягається всього за один прохід.

Довжина стрижки на будь-який смак

Завдяки двом регульованим насадкам ви можете з легкістю створити свій унікальний стиль. Вони дозволять регулювати довжину стрижки в діапазоні від 0,5 до 20 мм з точним кроком 0,5 мм. Насадки легко встановлюються і без проблем знімаються. При цьому спеціальна система блокування насадок подбає, щоб довжина стрижки була незмінною.

Автономна робота

Розробники обладнали модель вбудованим літій-іонним акумулятором, який гарантує до 180 хвилин безперервної роботи. Більш того, щоб зарядити акумулятор для повноцінної стрижки, достатньо всього 4 хвилин. Разом з тим модель може працювати і від мережі, що робить експлуатацію ще комфортніше.

Високі експлуатаційні якості

Rowenta TN3840F4 відмінно поєднує в собі практичність і стиль. Ергономічна ручка ідеально відчувається в руці і не викликає дискомфорту навіть після тривалої експлуатації. Тример відрізняється компактними розмірами, а для його зберігання можна використовувати високоякісний протиударний чохол. При цьому знімні леза можна з легкістю мити під струменем води.

Общие
Назначение
для бороди і вусів
Время автономной работы
180 хв
Тип бритья
вологе, сухе
Гарантія
24 міс.
Цвет
синий
Питание
акумулятор
Время зарядки
1 год 30 хв
Особенности
вологе очищення, індикатор заряду, самозагострювальні леза
Максимальная длина
20 мм
Материал лезвий
нержавіюча сталь
Минимальная длина
0.5 мм
Система бритья
леза
Дисплей
дисплей
Дополнительно
масло, насадки: 3 шт, лезо для стрижки 39 мм, регульований гребінь для стрижки "А", регульований гребінь для стрижки "В", кількість установок довжини: 39, ши, чохол для зберігання, щіточка для чищення

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами