Тример POLARIS PHC 0303RB

Тример POLARIS PHC 0303RB

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 1403
1 403 грн.

  • Виробник: POLARIS
  • Модель: PHC 0303RB
  • Код товару: 275724

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Особенности : вологе очищення, знімна головка, самозагострювальні леза
Максимальная длина : 5 мм
Система бритья : леза
Назначение : для бороди і вусів, для брів, для волосся
Минимальная длина : 0.2 мм

Машинка для стрижки
Polaris PHC 0303 RB - максимум функціональності і якості Машинки для стрижки відносяться до дрібної побутової техніки і призначені не тільки для видалення волосся, але і для догляду за бровами, вусами або бородою в домашніх умовах. Вони здатні тривалий час працювати автономно, компактні і прості у використанні, тому користуються заслуженою популярністю у чоловічих верств населення. Машинка для стрижки Polaris PHC 0303 RB повністю відповідає даним параметрам і допоможе домогтися бажаного результату стрижки.

Стильний дизайн
Ергономічна ручка зі змінними насадками не принесе незручностей користувачеві при обробці волосся різної довжини, а її темний колір приховає невеликі потертості і подряпини, що виникають при експлуатації пристрою. Невеликі габарити і вага дозволять без проблем взяти виріб з собою в поїздку, попередньо помістивши його в зручну сумочку, що входить в комплектацію.

Основні характеристики

3 насадки гарантують ефективне гоління і створення потрібної зачіски власнику. Можливість вибрати довжину стрижки (від 0,2 мм до 5 мм) забезпечить якісне видалення рослинності і надання оптимальної форми вусів або бороди. Леза з нержавіючої сталі відмінно зрізають найтонші волоски і славляться тривалим терміном застосування. 90 хвилин самостійної роботи дають можливість не турбуватися про припинення процесу в самий невідповідний момент, а наявність USB роз'єму значно збільшують загальну привабливість приладу.

Додаткові відомості
Самозатачивающиеся леза не вимагають швидкої заміни і зберігають гостроту тривалий час. Видалення забруднень під проточною водою полегшує догляд за приладом, продовжуючи тим самим термін його служби. Ціна машинки для стрижки Polaris PHC 0303 RB здатна порадувати покупця так само, як її надійність і продуктивність.

Общие
Особенности
вологе очищення, знімна головка, самозагострювальні леза
Максимальная длина
5 мм
Система бритья
леза
Назначение
для бороди і вусів, для брів, для волосся
Минимальная длина
0.2 мм
Материал лезвий
сталь
Количество бритвенных головок/сеток
3
Время автономной работы
120 хв
Время зарядки
1 год 30 хв
Питание
акумулятор
Тип бритья
вологе, сухе
Цвет
зеленый, черный
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами