Фен Remington D 5215 GP (D5215GP)

Фен Remington D 5215 GP (D5215GP)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 1750
1 750 грн.

  • Виробник: Remington
  • Модель: D5215GP
  • Код товару: 284594

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Мощность : 2300 Вт
Гарантія : 36 міс.
Тип фена : звичайний
Цвет : черный
Назначение : побутовий

Доглянуте волосся завжди привертає до себе увагу. З розвитком техніки, невід'ємною частиною приладдя по догляду за волоссям став фен. Гідним помічником у створенні незабутніх і різноманітних образів може по праву бути фен Remington D 5215 GP (D5215GP).

Remington D5215 досить потужний як для повсякденного користування на професійному рівні, так і для використання в домашніх умовах. Його потужність становить 2300 Вт, завдяки чому висушити і укласти волосся можна за незначний час. В даній моделі передбачено двигун змінного струму, що дозволить вам отримати на 90% більше іонів для додання вашому волоссю блиску, гладкості і попередження його сплутування.

Швидко висушити волосся допоможе вам потужна подача повітря – 85км/год В залежності від бажаного результату в даному пристрої є три температурних і два швидкісних режими, змінити які ви зможете самі при бажанні. Для отримання неперевершеного об'єму і форми є дифузор і концентратор, за допомогою якого легше буде відрегулювати напрямок подаваного повітря.

Фен виконаний у стриманому класичному дизайні: гладка поверхня чорного кольору і стандартна форма пристрою. Петля для підвішування робить його практичним при щоденному використанні. Щоб оцінити всі переваги даного пристрою, достатньо всього лише його придбати.

Общие
Мощность
2300 Вт
Гарантія
36 міс.
Тип фена
звичайний
Цвет
черный
Назначение
побутовий
Насадки
дифузор, концентратор
Количество скоростей
2
Количество температурных режимов
3
Подача холодного воздуха
подача холодного повітря
Особенности
знімна задня решітка, петля для підвішування

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами