Фен Ardesto HD-503T

Фен Ardesto HD-503T

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 307
307 грн.

  • Виробник: ARDESTO
  • Модель: HD-503T
  • Код товару: 277931

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Длина шнура : 1.7 м
Количество скоростей : 2
Количество температурных режимов : 2
Мощность : 1200 Вт
Назначение : побутовий

Фен Ardesto HD-503T

Дорожній варіант. Перед вами функціональний пристрій, орієнтоване на дорожнє використання. На відміну від звичайних моделей, фен Ardesto HD-503T - це компактний прилад невеликої потужності і малої ваги. Показника потужністю 1200 Вт цілком достатньо для забезпечення якісного потоку гарячого повітря, при цьому двигун дорожнього фена набагато менше стандартних побутових, що явно йде йому на користь.

Компактний і стильний. Як говорилося вище, техніка має акуратні розміри і скромну вагу - всього 340 г. Це дозволяє легко виділити йому місце у валізі. Втім, місце цього стильного приладу не в сумці, а на туалетному столику, адже він здатний прикрасити собою будь-яку обстановку: чорно-золотистий корпус в обтічній формі яскраво і вишукано. Представлена ​​техніка демонструє, що краса і функціональність можуть існувати разом.

Складна конструкція. Габарити пристрою значно зменшуються, якщо скласти ручку. Ця частина фена має трансформовану конструкцію, яка дозволяє легко перетворювати фен з робочого стану в компактну форму для зберігання. Управління феном. Простий інтерфейс управління реалізований кнопками, розташованими на рукояті. Вони допомагають задати один з 2 режимів швидкості, а також вибрати один з 2 температурних варіантів.

Петля підвішування. Шнур фена має укріплене підставу, завдяки чому він захищений від переломів. На захисному ковпачку зроблена зручна петля для підвішування. Вона акуратна і міцна, має достатній для підвішування на гак діаметр отвору. Захист від перегріву. Виробник подбав про те, щоб прилад був захищений від аварійних ситуацій. Наприклад, в разі перегріву активується механізм, який зупиняє роботу двигуна. Після повного охолодження він знову готовий до функціонування.

Общие
Длина шнура
1.7 м
Количество скоростей
2
Количество температурных режимов
2
Мощность
1200 Вт
Назначение
побутовий
Насадки
концентратор
Особенности
петля для підвішування, складана ручка
Подача холодного воздуха
захист від перегріву
Тип фена
дорожній (компактний)
Цвет
черный
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами