Фен ROWENTA CV1720F0

Фен ROWENTA CV1720F0

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 488
488 грн.

  • Виробник: ROWENTA
  • Модель: CV1720F0
  • Код товару: 275756

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : 12 міс.
Назначение : побутовий
Насадки : концентратор
Особенности : знімна задня решітка, петля для підвішування, складана ручка
Подача холодного воздуха : захист від перегріву, подача холодного повітря

Компактний дорожній фен
Фен Rowenta CV1720 призначений для дорожніх умов. Щоб відповідати дорожньому класу, виробник встановив в нього не дуже потужний компактний двигун на 1200 Вт. За допомогою такого мотора можна комфортно працювати на двох швидкостях, перемикаючись між якими ви здійснюєте регулювання інтенсивності повітряного потоку. Особливістю моделі став форм-фактор зі складною ручкою: за рахунок такої будови фен можна легко вмістити в невеликому просторі, що особливо цінно в подорож.

Функція іонізації волосся
Ваше волосся після обробки феном будуть в чудовому стані. А все завдяки тому, що під час їх сушки вони наповнюються активно виділяються негативно зарядженими іонами. Науково доведено, що для здоров'я волосинки важливо, щоб в ній не порушувався баланс вологи, при відсутності якої вона стає тьмяною і ламкою. Саме іонізація дозволяє волоссю зберегти вологу, що робить їх гнучкими, міцними і блискучим.

Робота з холодним повітрям
Дана модель максимально адаптована для збереження волосся і додання їм здорового зовнішнього вигляду, тому виробник не обійшов стороною функцію «холодного пострілу». Вона являє собою потік прохолодною температури, який створюється без задіяння нагрівального елементу. Він потрібен для того, щоб ви змогли в кінці зафіксувати укладку і додати блиск волоссю. Останній ефект досягається за рахунок того, що лусочки волосинки під впливом холодного повітря закриваються.

Петля для підвішування
У конструкції є ергономічна деталь, яка дозволить вам комфортно розташувати фен, коли він знаходиться в стані спокою. Підвісивши його за петлю, ви можете скористатися гаком на стіні або спеціальної панелі, щоб не займати пристроєм площа тумби або окремий її ящик.

Общие
Гарантія
12 міс.
Назначение
побутовий
Насадки
концентратор
Особенности
знімна задня решітка, петля для підвішування, складана ручка
Подача холодного воздуха
захист від перегріву, подача холодного повітря
Тип фена
дорожній (компактний)
Цвет
серый
Длина шнура
1.8 м
Количество скоростей
2
Количество температурных режимов
2
Мощность
1200 Вт

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами