Фен Magio MG-554

Фен Magio MG-554

У наявності
Рейтинг:

У наявності 608
608 грн.

  • Виробник: Magio
  • Модель: MG-554
  • Код товару: 275783

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : 12 міс.
Подача холодного воздуха : подача холодного повітря
Особенности : знімна задня решітка, петля для підвішування
Цвет : фіолетовий
Длина шнура : 1.8 м

Фен Magio MG-554 являє собою неймовірно стильний прилад для укладання волосся. Це пристрій чудово продумано зовні і по функціональної частини. Вам варто уважно придивитися до даної моделі, якщо хочете отримати практичний і, одночасно, дизайнерськи оформлений інструмент для укладання волосся в побутових умовах. Яскравий корпус в фіолетовому кольорі з чорними елементами точно зможе розбавити собою будь-який інтер'єр, а зберігання його не складе ніяких труднощів - на ньому є петля для підвішування. Прикрасьте свій туалетний столик витривалим і продуктивним в експлуатації виробом!

Покриття Soft Touch. Корпус має покриття Soft Touch. Такий верхній шар йому надає матову фактуру і робить експлуатацію ергономічною. Фен не випадає із рук, тому що покриття дозволяє рукояті міцно зчепитися з шкірою. До слова, форма ручки також досить легко лягає в долоню, дозволяючи пальцях міцно охопити її. Управляти пристроєм можна за допомогою пальців тримає руки.

Регулювання роботи. Фен розрахований на роботу з різними волоссям. Залежно від природних даних, стану здоров'я і очікуваного результату укладання, ви можете вибрати один з трьох рівнів температурного впливу і двох режимів інтенсивності. Комбінуючи ці параметри, ви легко досягнете оптимального для свого волосся обдування. Холодне повітря. Крім гарячого повітря представлена ​​техніка має і функцію «холодного пострілу». Температурний вплив при такому режимі відключено, а волосся отримують обдув холодним повітрям. Застосовують цю техніку для занадто ослаблених волосся або з наміром закріпити результат укладання. Знімна решітка. У конструкції передбачений рухомий задній фільтр. При необхідності він знімається, чиститься і повертається на місце.

Общие
Гарантія
12 міс.
Подача холодного воздуха
подача холодного повітря
Особенности
знімна задня решітка, петля для підвішування
Цвет
фіолетовий
Длина шнура
1.8 м
Количество скоростей
2
Количество температурных режимов
3
Мощность
2200 Вт
Назначение
побутовий
Насадки
концентратор
Тип фена
звичайний

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами