Блендер Eisen EBSS-600W

Блендер Eisen EBSS-600W

У наявності
Рейтинг:

У наявності 572
572 грн.

  • Виробник: Eisen
  • Модель: EBSS-600W
  • Код товару: 286062

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Габариты : 210 х 190 х 130 мм
Особенности : ергономічна ручка, Низький рівень шуму і вібрації
Гарантія : 12 міс.
Насадки и ножи : Венчик: есть, Мельничка: нет, Терка: нет, нет
Шинковка : нет

Ручний блендер Eisen EBSS-600W – незамінний і швидкий помічник на вашій кухні. Зручна та функціональна модель потужністю 600 Вт, укомплектована мірним стаканом 600 мл (з кришкою), вінчиком для збивання й насадкою з нержавіючої сталі. Подрібнюйте та змішуйте інгредієнти для створення смачних страв і закусок за лічені секунди. Модель проста у догляді та експлуатації.

Потужний з низьким рівнем шуму

Маючи потужність 600 Вт і два швидкісних режими, блендер EBSS-600W за короткий проміжок часу справляється з різними кулінарними завданнями. Їм можна керувати однією рукою, завдяки зручно розташованим кнопкам управління. Низький рівень шуму при роботі пристрою, робить його використання ще більш комфортним.

Сучасний стиль та “Steel PRO”

Модель EBSS-600W – це стильний і сучасний дизайн, невелика вага й компактні габарити, дозволяють органічно вписатися у будь-який кухонний інтер’єр. Корпус блендера виконаний зі зносостійкого пластику, а насадка та вінчик для збивання – з якісної нержавіючої сталі “Steel PRO”.

Ергономічна ручка

Пристрій зручно та надійно розміщується в долоні, завдяки ручці ергономічної форми. Не ковзає при використанні, тому керувати ним тривалий час зовсім нескладно. Всього одне натискання кнопки й ви моментально отримуєте чудовий результат. Блендер EBSS-600W швидко допоможе приготувати улюблені страви. Продумана ергономіка та нескладне управління створюють комфортні умови експлуатації приладу.

Об’ємна чаша з кришкою

Модель Eisen EBSS-600W укомплектована об’ємним мірним стаканом ємністю 600 мл (з кришкою). Кришка надійно закривається та щільно прилягає до чаші, захищаючи від бризок в процесі збивання або змішування рідких інгредієнтів.

Ефективне збивання і подрібнення

Використовуючи вінчик для збивання можна приготувати смачний крем, фруктове пюре, дитяче харчування або ніжне смузі. З подрібненням більш твердих інгредієнтів для створення улюблених страв і закусок, вам допоможе впоратися насадка з нержавіючої сталі “Steel PRO”.

Комфортна робота

Блендер Eisen EBSS-600W працює від мережі 220 В, довжини шнура 90 см цілком достатньо для зручної експлуатації. Комфортну роботу з пристроєм забезпечують його невелика вага та компактні габарити.

Простий догляд

Корпус блендера виготовлений із міцного, зносостійкого пластику. Всі робочі елементи легко розбираються та піддаються очищенню. Мірний стакан, насадка й вінчик миються під проточною водою або в посудомийній машині. Корпус можна протирати вологою серветкою чи мочалкою.

Общие
Габариты
210 х 190 х 130 мм
Особенности
ергономічна ручка, Низький рівень шуму і вібрації
Гарантія
12 міс.
Насадки и ножи
Венчик: есть, Мельничка: нет, Терка: нет, нет
Шинковка
нет
Стаканы и другие емкости
есть
Мульти-измельчитель (1,2 л и более)
нет
Цвет
белый, серый
Колка льда
нет
Материал корпуса
метал, пластик
Количество скоростей
2
Режимы
нет данных
Тип
занурювальний
Емкость измельчителя
Маленький измельчитель (500 мл и менее): нет, Большой измельчитель (501 мл и более): нет
Мощность
600 Вт
Функции
блендер, збивання, змішування
Мини-измельчитель
без подрібнювача
Объем чаши
0.6 л

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами