Зарядний пристрій 3xUSB 65W (USB-Cx2+USB-A) PD3.0+QC4.0 чорний Vention (FEDB0-EU)

Зарядний пристрій 3xUSB 65W (USB-Cx2+USB-A) PD3.0+QC4.0 чорний Vention (FEDB0-EU)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 1075
+ 26 грн. на бонусний рахунок
1 075 грн.

  • Виробник: Vention
  • Модель: FEDB0-EU
  • Код товару: 347778

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Кількість USB портів : не визначено
Гарантія : 12 міс.

Зарядний пристрій з універсальною сумісністю Vention FEDB0-EU забезпечить швидке зарядження більшості ваших USB-пристроїв, у тому числі Apple, Samsung, Xiaomi, Huawei та OPPO.


Новітній чіпсет GaN дозволяє зарядному пристрою Vention FEDB0-EU працювати у 3 рази швидше від оригінальної зарядки iPhone.


Vention FEDB0-EU оснащений трьома портами - двома USB-С та одним USB-А.


Порт USB-C1 заряджає підключені пристрої з максимальною потужністю 65 Вт. Він ідеально підходить для швидкої зарядки таких потужних пристроїв, як ноутбуки та ігрові консолі. Порти USB-C2 і USB-A заряджають пристрої з потужністю до 30 Вт кожен.


Зарядний пристрій підтримує одночасне зарядження трьох пристроїв з максимальною вихідною потужністю 65 Вт. Протоколи швидкого зарядження PPS/PD 3.0/QC 4+/SCP/FCP/AFC/MTK PE/BC 1.2/Apple 2.4A значно скорочують час зарядження.


Вбудований інтелектуальний чіп забезпечить стабільне та безпечне зарядження. Зарядний пристрій Vention FEDB0-EU автоматично підбере оптимальну силу струму для кожного підключеного пристрою.


Шестирівневий захист вбереже обладнання від перенапруги, перевантаження струмом, перезарядки, перегріву, короткого замикання та блискавки.

Общие
Кількість USB портів
не визначено
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами