Зарядний пристрій 1xUSB 20W (USB-С) PD чорний Vention (FADB0-EU)

Зарядний пристрій 1xUSB 20W (USB-С) PD чорний Vention (FADB0-EU)

У наявності
Рейтинг:

У наявності 200
+ 5 грн. на бонусний рахунок
200 грн.

  • Виробник: Vention
  • Модель: FADB0-EU
  • Код товару: 347774

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Кількість USB портів : не визначено
Гарантія : 12 міс.

Зарядний пристрій з універсальною сумісністю Vention FADB0-EU забезпечить швидке зарядження більшості ваших USB-пристроїв, у тому числі Huawei, Xiaomi, Samsung, OPPO, Vivo. Він чудово підійде для iPhone 8-13 та інших мобільних пристроїв Apple.


Vention FADB0-EU оснащений одним портом USB-С з максимальною вихідною потужністю 20 Вт. Протоколи швидкого зарядження PPS/PD3.0/QC4.0/AFC/FCP/BC1.2/Apple 2.4A значно скорочують час зарядження.


Зарядний пристрій Vention FADB0-EU автоматично підбере оптимальну силу струму для кожного підключеного пристрою. При 80% заряду він перемикається в режим повільної зарядки, що робить процес зарядження безпечним і стабільним.


Високопродуктивний трансформатор, МОП-лампи та конденсатори дозволяють зарядному пристрою Vention FADB0-EU ефективно працювати при низьких температурах.


Вбудований інтелектуальний чіп забезпечить стабільне та безпечне зарядження, а шестирівневий захист вбереже обладнання від перенапруги, перевантаження струмом, перезарядки, перегріву, короткого замикання та блискавки.

Общие
Кількість USB портів
не визначено
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами