Автозарядка 2xUSB 30W (USB-A) QC3.0 Чорна Baseus

Автозарядка 2xUSB 30W (USB-A) QC3.0 Чорна Baseus

У наявності
Рейтинг:

У наявності 394
+ 13 грн. на бонусний рахунок
394 грн.

  • Виробник: Baseus
  • Модель: CCALL-DS01
  • Код товару: 342544

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Гарантія : 12 міс.

Автомобільний зарядний пристрій Baseus Square Dual-USB (CCALL-DS01) легко поповнить заряд мобільних телефонів, планшетів, відеореєстраторів та інших пристроїв, якими ви користуєтесь у дорозі.


Автозарядка Baseus Square Dual-USB (CCALL-DS01) сумсіна з протоколами швидкої зарядки Power Delivery 3.0 та 2.0, Quick Charge 3.0 та 2.0, Huawei SCP, Samsung AFC, MTK. Два порти USB-A зарядять одночасно два гаджети. При використанні одного порта максимальна потужність може досягати 30 Вт. Зарядка автоматично визначить оптимальний рівень напруги для кожного підключеного пристрою.


Зарядний пристрій Baseus Square Dual-USB (CCALL-DS01) працює від напруги 12-24 Вт, тому підійде для різних видів транспорту – легкових автомобілів, позашляховиків, вантажівок тощо. Цей гаджет впорається зі своєю роботою на бездоріжжі, адже виконаний у міцному алюмінієвому корпусі, який надійно захищений від ударів та ковзання. Вбудовані системи захисту убезпечить заряджувані пристрої від короткого замикання, перегріву, перевантаження по струму та надмірної зарядки.

Общие
Гарантія
12 міс.

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами