Чехол для планшета Vellini Universal 10"-10.1" (Red) (999987)

Чехол для планшета Vellini Universal 10"-10.1" (Red) (999987)

Відсутнє
Рейтинг:

Відсутнє 248
248 грн.

  • Виробник: Vellini
  • Модель: 999987
  • Код товару: 181042

Якість
Доставка
Оплата
Обмін

Основні характеристики Всі характеристики
Діагональ : 10", 10.1"
Сумісність : універсальний
Колір : красный
Висота : 259 мм
Ширина : 187 мм

Cхожі товари



Універсальний чохол захищає ваш мобільний пристрій від негативного впливу зовнішнього середовища, надовго зберігаючи його зовнішній вигляд. Завдяки особливостям міцного і надійного матеріалу, чохол забезпечить максимальний захист пристрою від забруднень, пилу, а також появи подряпин, плям і потертостей на його корпусі.

Універсальний чохол-стенд Vellini підійде для планшетів та електронних книг з діагоналлю екрана 10". Чохол виконаний у вигляді традиційної книжкової обкладинки, тому аксесуар ідеально доповнить ваш девайс і надійно захистить його екран і корпус від механічних пошкоджень. Кріплення пристрою в чохлі забезпечується міцним силіконовим держателем, який надійно фіксує кути вашого електронного пристрою.

Чохол виготовлений з якісних і довговічних матеріалів, тому здатний забезпечити надійний захист пристрою від появи подряпин і потертостей на його поверхні. Зовнішня частина чохла виконана з штучної шкіри, а внутрішня сторона оброблена м'якою тканиною. Також чохол можна використовувати в якості зручної підставки для перегляду відео або набору тексту. Використовуючи легкий і стильний чохол, ви зможете носити девайс з собою скрізь і не турбуватися, що він незабаром втратить свій ідеальний зовнішній вигляд.

Даний чохол зроблений для того, щоб робота з функціями улюбленого пристрою стала максимально комфортною, безпечною і ефективною. Купити дану модель – означає придбати практичний і стильний чохол, який візьме в свої обійми ваш електронний пристрій, щоб дбайливо захистити її від пошкоджень і забезпечити додаткову зручність при його використанні. Зробіть вибір на користь цього модного і стильного аксесуара для вашого електронного пристрою.


Общие
Діагональ
10", 10.1"
Сумісність
універсальний
Колір
красный
Висота
259 мм
Ширина
187 мм
Варіант підставки
передбачено
Матеріал
силікон, штучна шкіра
Сумісність з брендом
Универсальный
Спосіб кріплення
резинки
Тип
обкладинка
Гарантія
Від виробника

Немає відгуків про цей товар.

Написати відгук
Увага: HTML не підтримується!
Я прочитав УМОВИ ВИКОРИСТАННЯ САЙТУ і згоден з вимогами